Facebook Pixel Πισώπλατη μαχαιριά στην Ίντερ από Λουκάκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-16 10:55:00

Πισώπλατη μαχαιριά στην Ίντερ από Λουκάκου!

Sportdog Team
Πισώπλατη μαχαιριά στην Ίντερ από Λουκάκου!

Ολική ρήξη ανάμεσα στους «Nerazzurri» και τον Ρομέλου Λουκάκου μετά την ανακάλυψη ότι ο Βέλγος επιθετικός είχε δώσει εντολή στον δικηγόρο του, Σεμπάστιαν Λεντούρ να συζητήσει παράλληλα και με άλλες ομάδες: in primis τη Γιουβέντους, αλλά και τη Μίλαν! 

Αισθανόμενη προδομένη, η Ίντερ που ετοιμαζόταν να πληρώσει στην Τσέλσι τα 45εκ. ευρώ για την απόκτησή του κοινοποίησε στους «Blues» την οριστική της απόσυρση από την όποια διαπραγμάτευση.

Και έτσι ο Λουκάκου, που πριν από μόλις δύο μέρες είχε, φαινομενικά δηλώσει αιώνια πίστη στην Ίντερ ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιθυμούσε, σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο Λονδίνο και την Τσέλσι, στην οποία και ανήκει, και που απλά τον είχε δανείσει για ένα χρόνο στο Μιλάνο είναι πλέον ελεύθερος να συζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με όποια ομάδα θελήσει, ακόμη και με τις Γιουβέντους ή Μίλαν, δύο από τις ιστορικά «αιώνιες» των περυσινών φιναλίστ του Champions League.

Ο Λουκάκου θεωρείται ένα από τα «απωθημένα» του προπονητή της Γιουβέντους, Μασσιμιλιάνο Αλλέγκρι αν και, μόλις μαθεύτηκε ότι μπορεί να είναι ο Βέλγος, ο άντι- Βλάχοβιτς στην επίθεση αρκετοί οπαδοί των Bianconeri έσπευσαν να εκφράσουν την απορία τους για την ικανότητα ενός ναι μεν δυνατού σέντερ- φορ, αλλά με την τάση να χάνει πολύ περισσότερο τα λεγόμενα εύκολα γκολ.   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags