Facebook Pixel Ντούσαν Βλάχοβιτς: Απίστευτες απειλές σε Βλάχοβιτς - "Αν έρθεις στην Παρί, θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα" - Γιατί δεν τον θέλουν οι Γάλλοι οπαδοί (pics)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-17 11:53:00

Απίστευτες απειλές σε Βλάχοβιτς - "Αν έρθεις στην Παρί, θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα" - Γιατί δεν τον θέλουν οι Γάλλοι οπαδοί (pics)

Sportdog Team
Απίστευτες απειλές σε Βλάχοβιτς - "Αν έρθεις στην Παρί, θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα" - Γιατί δεν τον θέλουν οι Γάλλοι οπαδοί (pics)

Το όνομα του Σέρβου άσου "παίζει" δυνατά για μεταγραφή στην Παρί, όμως οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε... ζωγραφιστό.

Μόνο ευχάριστη δεν ήταν για τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν η είδηση ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς!

Οι οπαδοί της Παρί έχουν ενστάσεις για την συγκεκριμένη κίνηση και μάλιστα υπάρχουν και οι... φανατικοί, οι οποίοι απειλούν τον Σέρβο επιθετικό ότι αν δεχτεί την πρόταση να παίξει στην ομάδα τους, τότε θα του κόψουν τρία δάχτυλα!

"Αν έρθεις θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα", αναφέρουν χαρακτηριστικά έξω από το "Παρκ Ντε Πρενς", ultras της Παρί, κρατώντας το σχετικό πανό.

Ο λόγος, που οι οπαδοί της Παρί δεν επιθυμούν τον άσο της Γιουβέντους στην ομάδα τους, είναι πιθανότατα εξαιτίας μιας φωτογραφίας με την εθνική της χώρας του όταν είχε πανηγυρίσει, δείχνοντας τρία δάχτυλα. Μία κίνηση που υπονοούσε τη στήριξη προς μία ακροδεξιά σερβική παράταξη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίλιγγος: Πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ στη Νάπολι για τον Κβαρατσχέλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags