Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Φρατέζι… πληρώνει Ολυμπιακό - Τέλος πρωτοκλασάτος άσος - Έρχεται μεγάλη πρόταση: "Μέχρι και 10 εκατ."!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-21 17:11:00

Ο Φρατέζι… πληρώνει Ολυμπιακό - Τέλος πρωτοκλασάτος άσος - Έρχεται μεγάλη πρόταση: "Μέχρι και 10 εκατ."!

του Γιώργου Κτενά
Ο Φρατέζι… πληρώνει Ολυμπιακό - Τέλος πρωτοκλασάτος άσος - Έρχεται μεγάλη πρόταση: "Μέχρι και 10 εκατ."!

Ζήτησε να φύγει και ο μάνατζερ του βρήκε μεγάλη προσφορά. Στο Λιμάνι θα ήθελαν να τον κρατήσουν, όμως ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει και αφού φέρει και τα χρήματα που ζητάει η ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να του... κόψουν τον δρόμο. Ποια ομάδα είναι φαβορί να τον αποκτήσει;

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Είχε επιστρέψει στις εγκαταστάσεις των Ερυθρόλευκων πιο νωρίς από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από μια βαριά θλάση που είχε υποστεί στο τέλος τής σεζόν με τη Ρόμα.

Παρόλα αυτά συνεχίζει να βρίσκεται στου Ρέντη, αν και λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και θα προτιμούσε να παίξει ξανά μπάλα στην Ιταλία. Φυσικά στη Ρόμα δεν ήταν εύκολο να συνεχίσει, δεδομένου ότι αν αφαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα που ο Ζοσέ Μουρίνιο τον είχε στα πλάνα του, γενικά δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του.

Παρόλα αυτά ο Μαντί είναι σε καλή ηλικία, μόλις 26 ετών, με γεμάτες σεζόν στον Ολυμπιακό και πρωταθλητισμό στην Ελλάδα με παράλληλη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια επιπέδου. Μάλιστα, παρότι δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα - Στα 10 εκατ. ευρώ.

Μπορεί να πιάσει αυτή την τιμή ο Καμαρά φέτος το καλοκαίρι; Αρχικά να δούμε τι ακριβώς σκέφτεται ο Ολυμπιακός με την περίπτωσή του, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του τελειώνει σε έναν χρόνο και είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες, τώρα, δεν έχουν μεγάλη διαπραγματευτική δύναμη.

Θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο; Μα για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης. Μπορεί να το κάνει ενώ ο μάνατζέρ του έχει βρει ομάδες στην Ιταλία για να τον αποκτήσουν; Γιατί οι πληροφορίες από την πιάτσα των μάνατζερ αναφέρουν ότι τόσο η Σασουόλο όσο και η Τζένοα έχουν στη λίστα τους τον Μαντί και σκοπεύουν να φτάσουν στην πόρτα του Ολυμπιακού για την περίπτωσή του.

 

"10 εκατ. ευρώ για Καμαρά - Εξελίξεις με τη Σασουόλο - Στη θέση τού Φρατέζι των 35 εκατ. ευρώ"

"Ναι, μπορούν να δώσουν 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν τόσο η Σασουόλο όσο και η Τζένοα", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο και πρόσθεσε: "Ειδικά Σασουολο που πήρε και ζεστά λεφτά από την Ίντερ για την πώληση του Ντάβιντε Φρατέζι".

Στην ερώτηση για το ποια από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να προχωρήσει, σε ένα συνδυασμό αγωνιστικών αναγκών και οικονομικών δυνατοτήτων, ο καλός συνάδελφος σχολίασε: "Πιο πιθανό φαίνεται να υπάρξουν εξελίξεις με τη Σασουόλο".

Εμείς απλώς να συμπληρώσουμε ότι πως η Ίντερ απέκτησε τον Φρατέζι από τη Σασουόλο αρχικά ως δανεικό, καταβάλλοντας 6 εκατομμύρια ευρώ, για να ακολουθήσει η αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι με 26-27 εκατομμύρια συν 3 με τη μορφή μπόνους. Άρα το κλαμπ έχει μεγάλη δυνατότητα σε ρευστό και, παράλληλα, ψάχνει παίκτη για τις θέσεις 6 και 8 στα χαφ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Κόπηκε" από Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 1.5 εκατομμυρίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags