Facebook Pixel Νάπολι: Απίστευτο! Έπιασαν καταζητούμενο της Μαφία στην Κέρκυρα - Το... πρόδωσε η αγάπη του για την Νάπολι
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 16:36:00

Απίστευτο! Έπιασαν καταζητούμενο της Μαφία στην Κέρκυρα - Το... πρόδωσε η αγάπη του για την Νάπολι

Sportdog Team
Απίστευτο! Έπιασαν καταζητούμενο της Μαφία στην Κέρκυρα - Το... πρόδωσε η αγάπη του για την Νάπολι

Ένα απίστευτο περιστατικό πήρε χώρα στο νησί του Ιουνίου, με καταζητούμενο ο οποίος ήταν στην λίστα των 100 πιο επικίνδυνων φυγόδικων συνελήφθη στην Κέρκυρα μιας και τον πρόδωσε η αγάπη του για τους Παρτενοπέι.

Νάπολι: Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο Vincenzo La Porta, μέλος της περιβόητης οργάνωσης Καμόρα της Νάπολης. Συνελήφθη στα Γουβιά Κέρκυρας, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι στο οποίο διέμενε, σε οργανωμένη επιχείρηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το lawandoder.gr, o 60χρονος, που ήταν σεφ σε ιταλικό εστιατόριο της Κέρκυρας, ξέπλενε μαύρο χρήμα και έφτιαχνε εικονικές εταιρείες εξαπάτησης προμηθευτών και πιστωτών. Ο Vincenzo La Porta ήταν στη Λίστα των 100 πιο επικίνδυνων φυγόδικων του Υπουργείου Εσωτερικών της Ιταλίας. Εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης με ποινή φυλάκισης 14 ετών και 4 μηνών από το 2012.

Την τελευταία 10ετία είχε διαφύγει και διέμενε στη Γουβιά της Κέρκυρας. Ζούσε μαζί με τη σύντροφό του και είχε αποκτήσει παιδί, ενώ φέρεται να δούλευε ως σεφ σε ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο του νησιού.

Ο La Porta προδόθηκε από το πάθος του για την αγαπημένη του ομάδα, τη Νάπολι. Με την κατάκτηση του σκουντέτο, του ιταλικού πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και πανηγύρισε ξέφρενα. Τοποθέτησε πανό, κασκόλ και μεγάλες πινακίδες της Νάπολι στο εστιατόριο, τραβώντας τα βλέμματα των Αρχών που τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags