Facebook Pixel Αλλάζει στρατηγική ο ΠΑΟΚ με απόφαση Γιώργου Σαββίδη - Καραμπόλα με Μίλαν για κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-07 17:10:00

Αλλάζει στρατηγική ο ΠΑΟΚ με απόφαση Γιώργου Σαββίδη - Καραμπόλα με Μίλαν για κορυφαίο όνομα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αλλάζει στρατηγική ο ΠΑΟΚ με απόφαση Γιώργου Σαββίδη - Καραμπόλα με Μίλαν για κορυφαίο όνομα!

Γυρίζουν σελίδα στην Τούμπα, για να ανέβουν επίπεδο. Τι θέλουν να αλλάξουν οι Θεσσαλονικείς το επόμενο διάστημα στον σύλλογο, ποιον θέλει να φέρουν στην ΠΑΕ και οι επόμενες μεταγραφές.

ΠΑΟΚ - Μάουρο Λέο: Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου η πληροφορία για τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Ρόμα,που βρέθηκε στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο στην ιταλική ομάδα και βοήθησε στον σχεδιασμό της σεζόν 2021/22 - Χρονιά κατά την οποία οι Τζιαλορόσι κατέκτησαν το Europa Conference League.

O Λέο σε συνεργασία με τον Sports Director της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, έφεραν σε πέρας μεταγραφές όπως των Τάμι Έιμπραχαμ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ματίας Βίνια αλλά και Ρούι Πατρίσιο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει δουλέψει στο ως σκάουτερ σε Γιουβέντους, Ίντερ, Εσπανιόλ, Νοβάρα και Τραπάνι.

Όπως αναφέρει η πληροφόρηση από την Ιταλία ο Λέο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για να πάρει τη θέση του Ζοσέ Μπότο, που πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από το κλαμπ.

Προφανώς η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά εκείνη του Πορτογάλου προκατόχου του: O Δικέφαλος βρίσκει την ευκαιρία για να χτυπήσει την πόρτα ενός ανθρώπου που γνωρίζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει τηλεφωνική ατζέντα με βαριά χαρτιά και, αν του δοθεί χρόνος και χρήματα, μπορεί να φέρει σε πέρας τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε μια μεγάλη ομάδα.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, βέβαια, αναφέρει ότι ο Γιώργος Σαββίδης και η ομάδα του έχει τον έλεγχο, τώρα, στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας αλλά, όπως φαίνεται, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σκοπεύουν να μην εξαντλήσουν τις πιθανότητες που μπορεί να υπάρχουν για να έρθει ένας φτασμένος παράγοντας σε αυτή τη θέση.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες.

Σε καραμπόλα με Μίλαν ο ΠΑΟΚ - Αυτόν παίρνει από τον Ζοσέ Μουρίνιο - "Καλές σχέσεις με τη Ρόμα"

"Πριν από λίγες ημέρες θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Μάουρο Λέο θα αναλάμβανε επικεφαλής των ακαδημιών της Ρόμα. Στη θέση του Βιντσέντζο Βέρτζινε, που πήγε στη Μίλαν", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Θα μπορούσε αν έρθει να φέρει παίκτες από τη Ιταλία, γενικά, ή από τη Ρόμα ειδικότερα;

"Προφανώς, ούτως ή άλλως η Ρόμα έχει πάντα σχέσεις με την Ελλάδα. Πάντως μια λίστα 7-8 παικτών που ο Μουρίνιο δεν ήθελε το καλοκαίρι, τους έδωσαν όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το... έγκλημα Κωνσταντέλια - Γιατί τον τιμώρησε ο Πογέτ -" Φάουλ" με Φορτούνη, τρέλα με Βαγιαννίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags