Facebook Pixel Νάπολι: Ετοιμάζεται... βόμβα στην Ευρώπη - Με αυτή την τοπ ομάδα... φλερτάρει ο Οσιμέν (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-29 16:51:00

Ετοιμάζεται... βόμβα στην Ευρώπη - Με αυτή την τοπ ομάδα... φλερτάρει ο Οσιμέν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ετοιμάζεται... βόμβα στην Ευρώπη - Με αυτή την τοπ ομάδα... φλερτάρει ο Οσιμέν (ΦΩΤΟ)

Έτοιμη για... βόμβα είναι πασίγνωστος σύλλογος της Ευρώπης μιας και έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του επιθετικού των Παρτενοπέι μετά την διαμάχη με τον σύλλογο.

Μπαρτσελόνα: Μπορεί η Νάπολι να ξεκαθάρισε πως μέσω του βίντεο στο Tik Tok δεν ήθελε να προσβάλλει τον Βίκτορ Οσιμέν, όμως το μέλλον του στην Ιταλία δεν φαίνεται να είναι ευοίωνο, με τον Νιγηριανό να έχει κάνει δηλώσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του λέγοντας: «Όταν ήμουν μικρός, η αγαπημένη μου ομάδα ήταν η Μπαρτσελόνα, λόγω του Σαμουέλ Ετό που αγωνιζόταν εκεί. Και παραμένει μέχρι και σήμερα η αγαπημένη μου».

Ο Βίκτορ Οσιμέν αποτέλεσε την περασμένη σεζόν παίκτη-κλειδί για την κατάκτηση του Scudetto με 26 γκολ και 5 ασίστ, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με τις Τσέλσι και Παρί, ενώ πλέον στο κάδρο μπαίνει και η Μπαρτσελόνα, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να θέλει 200 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φαβορί ο ΠΑΟ με Ολυμπιακό - Κουρασμένος Μιλουτίνοφ, εκτός ο Φαλ - Εξαιρετική μεταγραφή, είναι για NBA"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags