Facebook Pixel Βίκτορ Οσιμέν: Η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι τον Οσιμέν - Ο Ντε Λαουρέντις ζητάει ασύλληπτο ποσό για να τον δώσει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 21:08:00

Η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι τον Οσιμέν - Ο Ντε Λαουρέντις ζητάει ασύλληπτο ποσό για να τον δώσει!

Sportdog Team
Η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι τον Οσιμέν - Ο Ντε Λαουρέντις ζητάει ασύλληπτο ποσό για να τον δώσει!

Οι Λονδρέζοι θέλουν να αποκτήσουν τον Νιγηριανό σέντερ φορ, όμως οι απαιτήσεις της Νάπολι είναι πολύ υψηλές.

Η Τσέλσι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην αγορά των μεταγραφών εντός του 2023, έχοντας δαπανήσει ένα τσουβάλι χρήματα αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει την επένδυση σε ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα. Ένα από τα πεδία στο οποίο δεν έχει βρει γιατρειά είναι αυτό του επιθετικού μιας και δεν έχει βρει τον παίκτη που θα συνδέεται με συνέπεια με τα αντίπαλα δίχτυα. Γι' αυτό και έχει ''σημαδέψει'' τον Βίκτορ Οσιμέν.

Ο άσος της Νάπολι έπαιξε κομβικό ρόλο στο περσινό πρωτάθλημα των παρτενοπέι, το πρώτο τους μετά την εποχή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Φέτος, ο Οσιμέν δυσκολεύεται αρκετά και έχει δημιουργηθεί κόντρα ανάμεσα σε αυτόν και το τεχνικό επιτελείο. Η Τσέλσι θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το πρόβλημα, όμως μόνο εύκολη δε θα είναι η υπόθεση Οσιμέν. Ο λόγος είναι η στάση του προέδρου της ιταλικής ομάδας.

Ο Ντε Λαουρέντις δεν καταδέχεται να αφήσει έναντι πινακίου φακής έναν από τους αστέρες της Νάπολι και ζητάει τον... ουρανό με τ' άστρα! Συγκεκριμένα, αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει το σπουδαίο στράικερ και το μπαλάκι πλέον πέφτει στην πλευρά των μπλε της Αγγλίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags