Facebook Pixel Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Όλα τα δεδομένα για Κουλιεράκη και Μίλαν - Τόσα εκατομμύρια ζητάει ο ΠΑΟΚ - Τι λένε οι Ιταλοί
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-02 10:08:00

Όλα τα δεδομένα για Κουλιεράκη και Μίλαν - Τόσα εκατομμύρια ζητάει ο ΠΑΟΚ - Τι λένε οι Ιταλοί

Sportdog Team

Τα πολλά και σοβαρά προβλήματα στην άμυνα αναγκάζουν την Μίλαν να αγοράσει κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο και το όνομα του Έλληνα στόπερ του ΠΑΟΚ επέστρεψε ψηλά στην λίστα των υποψηφίων!

Η Μίλαν το καλοκαίρι «χάλασε» κοντά στα 150.000.000 ευρώ (!) σε επιθετικογενείς παίκτες, χωρίς να ενισχυθεί στην άμυνα και αυτό το βρίσκει μπροστά της πλέον, με τα σερί προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα του Πιόλι καλείται να βρει λύση στον σοβαρό τραυματισμό του Πιερ Καλούλου που μείνει εκτός για πάνω από τέσσερις μήνες, ενώ ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Κιαερ και Πελεγκρίνι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των «ροσονέρι», έχει μπει μπροστά η μεταγραφική ενίσχυση με φόντο τον Γενάρη και το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος έχει συνδεθεί πολλάκις με την Μίλαν, επανέρχεται δυνατά στο προσκήνιο, αφού έχει ανεβάσει και τις μετοχές του με τις φετινές του εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το Calciomercato, «η Μίλαν θα δοκιμάσει μια νέα επίθεση για τον δυνατό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Η Μίλαν θέλει να επισπεύσει τη διαδικασία και ήδη εργάζεται για να μην πιαστεί απροετοίμαστη στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι».

Ένα προφίλ που ταιριάζει στη μεταγραφική πολιτική της Μίλαν που κινείται ηλικιακά για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών.

 

Εντυπωσιακό το report του chief scout για «Κούλιε»!

Εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία από τον Chief Scout της Μίλαν, Τζέφρι Μονκάντα, έχει λάβει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον στόπερ του ΠΑΟΚ να φιγουράρει στα πρώτα ονόματα που θα επιδιώξουν να αγοράσουν τον Ιανουάριο οι «ροσονέρι»

Εδώ και λίγες μέρες το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη συνδέθηκε εκ νέου με τη Μίλαν δεδομένης της ανάγκης των ροσονέρι να ενισχυθούν άμεσα στο κέντρο της άμυνας μετά τα σοβαρά προβλήματα απουσιών και τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Οι Μιλανέζοι καλοβλέπουν -εκ νέου- την προοπτική του νεαρού διεθνούς στόπερ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα και «κουμπώνει» απόλυτα στη μεταγραφική φιλοσοφία της ομάδας, που έχει πάρει απόφαση να ποντάρει σε νεαρούς παίκτες και να φτιάξει μια ομάδα με μέλλον.

Όπως μετέδωσαν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας τα ιταλικά ΜΜΕ, ο γεννηθείς το 2003 έχει εξεταστεί ενδελεχώς από τον Chief Scout της Μίλαν, Τζέφρι Μονκάντα, έχοντας προωθήσει στο club ένα report με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, βάζοντας τον ψηλά για τα μεταγραφικά «ψώνια», όχι το καλοκαίρι αλλά απο τον Γενάρη!

Όλες αυτές οι πληροφορίες από την Ιταλία και το ρεπορτάζ της Μίλαν, μεταφράζεται ως έντονο ενδιαφέρον, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν χαρακτηριστικά στον τίτλο τους: «το βλέμμα της Μίλαν στον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ».

«Ο ΠΑΟΚ ζητάει 10.000.000 ευρώ»!

Νέα στοιχεία για το ενδιαφέρον της Μίλαν αναφορικά με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, προέκυψαν από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα, Tuttosport, η οποία αναλύει τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Η ιταλική ιστοσελίδα που θεωρείται αξιόπιστη ειδικά σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, αναφέριει πως η Μίλαν έχει βάλει ψηλά τον Κουλιεράκη αλλά την φρενάρει το γεγονός ότι ο Δικέφαλος ζητάει πολλά, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι έδωσε σχεδόν 130.000.000 ευρώ για να ενισχυθεί.

Ο σύλλογος του Μιλάνου θέλει να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της τον Κρητικό στόπερ των «ασπρόμαυρων» ωστόσο σημαντικό παράγοντα θα παίξει το οικονομικό κομμάτι των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ να αξιώνει ένα αρκετά υψηλό ποσό το οποίο όπως αναφέρουν στην γειτονική χώρα αποτελεί εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα αναφέρει, «ο ελληνικός σύλλογος ζητά περίπου 10.000.000 ευρώ για να τον αφήσει να φύγει τον Ιανουάριο, νούμερο ωστόσο που θεωρείται πολύ υψηλό από τον σύλλογο Μίλαν».

Η Μίλαν σκέφτεται την αγορά και έναν νέο αμυντικό που θα θέσει στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι μετά τους τραυματισμούς του Μάρκο Πελεγκρίνο και, κυρίως, του Πιέρ Καλουλού, ο οποίος θα μπορούσε να μείνει στην περιοχή για έως και τέσσερις μήνες. Ο σύλλογος των Ροσονέρι δεν θα κοιτάξει ελεύθερους, αλλά θα περιμένει την επαναλειτουργία του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, με τον Κουλιεράκη να είναι στην λίστα.

Ο… αντίπαλος του Κουλιεράκη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Tuttosport , ένα όνομα που θα μπορούσε να επανέλθει μαζί με του Κουλιεράκη είναι αυτό του Μαξίμ Εστεβέ ενός αμυντικού που γεννήθηκε το 2002 της Μονπελιέ, τον οποίο η Μίλαν έχει ήδη αναζητήσει να μάθει πληροφορίες. Αυτή τη σεζόν δεν παίζει πολύ μεμόλις δύο εμφανίσεις μέχρι στιγμής και ως εκ τούτου θα μπορούσε να κινηθεί σε ενδιαφέρουσα τιμή και με συμφέρουσα φόρμουλα. Πέρυσι το καλοκαίρι το αίτημα των Γάλλων ήταν 5-7 εκατομμύρια ευρώ, τώρα οι απαιτήσεις τους θα πρέπει αναγκαστικά να είναι χαμηλότερες.

Ο Μονκάντα (σ.σ chief scout της Μίλαν) και οι συνεργάτες του τον έχουν ήδη αναδείξει πολύ ψηλά στις επιλογές τους μέσα από το σκάουτινγκ, ο Εστεβέ είναι πιο φθηνός και φαινεται πιο ευκολο να αποκτηθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουλιεράκης στο συμβόλαιο του δεν έχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης και κανείς δεν γνωρίζει πόσα μπορεί να ζητήσει ο ΠΑΟΚ…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΑΟΚ... γλίτωσε ΠΑΟ από Εκόνγκ και "χρεώθηκε" 4+1 εκατ. - Ούτε παζάρια δεν έκαναν - Σκέψεις για μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags