Facebook Pixel "Αστεία" η πρόταση της Μίλαν σε ΠΑΟΚ - Δεν το συζητάει καν ο Σαββίδης - "Δανεικός με μεγάλη οψιόν αγοράς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-05 18:25:00

"Αστεία" η πρόταση της Μίλαν σε ΠΑΟΚ - Δεν το συζητάει καν ο Σαββίδης - "Δανεικός με μεγάλη οψιόν αγοράς"

του Λάζαρου Γεωργίδη

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ορίσει συγκεκριμένη τιμή για τον παίκτη και η προσφορά που ετοιμάζουν οι "ροσονέρι" δεν πλησιάζουν καν. Τι θα κάνουν στην Τούμπα;

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία υπάρχει στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ εδώ και κάποιες μέρες, δεδομένου ότι η Μίλαν βρίσκεται στην αγορά για να αποκτήσει στόπερ και το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη βρίσκεται ψηλά στη λίστα της,

Ο 20χρονος άσος είναι σταθερός στην 11άδα τού Δικέφαλου από το καλοκαίρι του 2022, δείχνει ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και, σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς αξιολογούν την περίπτωσή του ως το επόμενο μεγάλο deal που θα κάνουν για πώληση.

Η πληροφορία από τη συμπρωτεύουσα αναφέρει ότι ήδη η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου έχει προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ, για να βρεθεί από την 1ή Γενάρη στην Ιταλία ο Κουλιεράκης, προσφέροντας μάλιστα το ποσό των 5 εκατ. ευρώ - Αν και από τη Θεσσαλονίκη συζητιέται έντονα ότι το κλαμπ δεν κάθεται σε τραπέζι διαπραγμάτευσης αν δεν υπάρχει το 10 μπροστά από την προσφορά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον μπαρουτοκαπνισμένο στο ιταλικό ποδόσφαιρο δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ και να το εμπλουτίσει με νέες πληροφορίες.

"Καίγεται για στόπερ η Μίλαν - Στα βαθιά ο Κουλιεράκης από το πρώτο ματς - Δανεικός με υψηλή οψιόν αγοράς"

"Ψάχνει για στόπερ η Μίλαν και, μάλιστα, καίγεται για να πάρει άμεσα, γιατί ο Καλουλού τραυματίστηκε σοβαρά, ο Κιέρ μια παίζει και μία δεν παίζει λόγω τραυματισμών, ενώ τραυματίστηκε και ο Πελεγκρίνο στο ντεμπούτο με τη Νάπολι και θα μείνει καιρό έξω. Με αποτέλεσμα να έχει μείνει η ομάδα μόλις με δύο στόπερ", ανέφερε ο Γ. Γιαννούλας αρχικά.

Θα μπορούσε να ασχοληθεί για το βασικό σχήμα με στόπερ που είναι 20 ετών;

"Θα πήγαινε σε λύση νεαρού στόπερ γιατι η λογική είναι αυτή τα τελευταία χρόνια: Να επενδύει σε νεαρούς, επενδύει στους μικρούς και προσβλέπει με πιθανή μεταπώλησή τους".

Μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο ο Κουλιεράκης;

"Ο Κουλιεράκης αν αποκτηθεί θα πέσει στα βαθιά. Τώρα το πόσο θα αντέξει ή όχι στον ανταγωνισμό, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Έχει ταχύτητα, δυναμική, πηγαίνει στις ατομικές μονομαχίες. Εφόσον η Μίλαν έχει μείνει με δύο κεντρικούς αμυντικούς, θα πάρει ευκαιρίες σε ένα ιδανικό σενάριο που θα έλεγε ότι αποκτάται στην 1η Γενάρη και παίζει στο πρώτο διαθέσιμο ματς".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μίλαν δίνει 5 εκατ. ευρώ, ενώ από τη Θεσσαλονίκη μαθαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει μίνιμουμ 10.

"Εξαρτάται τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Τα 5 εκατ. ευρώ τα δίνει η Μίλαν, μετά είναι θέμα ΠΑΟΚ αν θα μπει σε διαδικασία να τον παραχωρήσει δανεικό, για παράδειγμα, με υψηλή οψιόν για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι. Αλλά η Μίλαν εξετάζει και την περίπτωση του Σαμ Μποκέμα, της Μπολόνια, αλλά και του Λόιντ Κέλι της Μπόρνμουθ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Γεμίζει τα ταμεία του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Εξέλιξη που φέρνει 3,9 εκατομμύρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags