Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Πανικός για Ιωαννίδη - Και ιταλική ομάδα στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα άσου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 21:14:00

Πανικός για τον Ιωαννίδη - Και ιταλική ομάδα στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα άσου!

Sportdog Team
Πανικός για τον Ιωαννίδη - Και ιταλική ομάδα στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα άσου!

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Σαν... βροχή σκάνε τα ρεπορτάζ για το Φώτη Ιωαννίδη, καθώς μετά την Κicker που ανέφερε πως η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για τον 23χρονο στράικερ το Tuttomercato αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Μπολόνια! Η ιταλική ομάδα έχει προσθέσει στη λίστα της τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της για την υπόθεση. Οι πράσινοι, πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει πως συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο από τα 10 εκατομμύρια ευρώ και πάνω!

Όσα γράφει το δημοσίευμα:

«Παρά το γεγονός πως έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο 1/3 της σεζόν που την έχουν φέρει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, η Μπολόνια δεν σταματάει να κοιτάζει το μέλλον και ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου ένας από τους στόχους των Σαρτόρι και Ντι Βάιο είναι να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Τιάγκο Μότα.

Και δεν είναι μόνο ο Πολωνός Βλόνταρτσικ, που πολλοί τον αποκαλούν νέο Χόιλουντ από άποψη δυνατοτήτων. Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb.com, στο στόχαστρο των ροσομπλού έχει καταλήξει ο 23χρονος Φώτης Ιωαννίδης, διεθνής Έλληνας φορ που παίζει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027».

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που σκέφτεται ήδη ο Γιοβάνοβιτς - Απαγορευτικό το δίδυμο Βιλένα και Πέρεθ - Δεν μπορεί ο Αϊτόρ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags