Facebook Pixel Η Μίλαν "καθάρισε" με πέναλτι και αδιανόητη απόκρουση στο 96’ - Έγραψε ιστορία ο 15χρονος Καμάρντα! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-25 23:58:00

Η Μίλαν "καθάρισε" με πέναλτι και αδιανόητη απόκρουση στο 96’ - Έγραψε ιστορία ο 15χρονος Καμάρντα! (Vid)

Sportdog Team
Η Μίλαν "καθάρισε" με πέναλτι και αδιανόητη απόκρουση στο 96’ - Έγραψε ιστορία ο 15χρονος Καμάρντα! (Vid)

Επιστροφή στις νίκες για τους Ροσονέρι (1-0 τη Φιορεντίνα), με έναν 15χρονο να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της!

Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν μετά την «αυτοκτονία» στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λέτσε (προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε στο β΄ μέρος). 

Αυτή την φορά οι «ροσονέρι» διατήρησαν το προβάδισμα που πήραν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι του Τεό Ερναντές, νίκησαν 1-0 την Φιορεντίνα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και πλησίασαν στο -3 τη δεύτερη Γιουβέντους και στο -5 την πρωτοπόρο Ίντερ, οι οποίες «συγκρούονται» την Κυριακή στο Τορίνο στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Serie A. Την αποθέωση γνώρισε ο Φραντσέσκο Καμάρντα, με το νέο παιδί-θαύμα της Μίλαν να περνά στο ματς ως αλλαγή και να γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται όχι μόνο στη Μίλαν αλλά και σε ολόκληρη την ιστορία της Serie A.

Οι «ροσονέρι», πλέον, θα «ρίξουν όλο το βάρος» στο μεγάλο ματς της ερχόμενης Τρίτης (28/11) με την Ντόρτμουντ στο Μιλάνο, που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν για να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ του Champions League. 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags