Facebook Pixel Δεν το κουνάει από την κορυφή η Ίντερ - Ο Λαουτάρο έδωσε το βαθμό στους νερατζούρι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-26 23:58:00

Δεν το κουνάει από την κορυφή η Ίντερ - Ο Λαουτάρο έδωσε το βαθμό στους νερατζούρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν το κουνάει από την κορυφή η Ίντερ - Ο Λαουτάρο έδωσε το βαθμό στους νερατζούρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο έληξε το μεγάλο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το Derby d'Italia ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει νικητής στην αναμέτρηση. Γιουβέντους και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες στο μεγαλύτερο ματς της σεζόν στη μάχη για την κορυφή της Serie A. Οι Νερατζούρι πάντως ήταν αυτοί που με το 1-1 παρέμειναν στην 1η θέση του πρωταθλήματος, την ώρα που η Γιούβε παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής στο -2.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάποια καλή στιγμή. Στο 15ο λεπτό Κιέζα βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του πέρασε έξω. Η ομάδα του Ιντσάγκι αντέδρασε και απείλησε με κεφαλιά του Λαουτάρο, αλλά στο 27ο λεπτό δέχθηκε γκολ. Ο Κιέζα βρήκε χώρο μετά από το κλέψιμο του Βλάχοβιτς, κουβάλησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και τη γύρισε ξανά στον Σέρβο ο οποίος με τη νίκησε τον Ζόμερ και έκανε το 1-0.

Η απάντηση των Νερατζούρι ήταν άμεση. Ο Τουράμ βγήκε στα δεξιά, σέντραρε και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με φοβερό πλασέ έκανε το 1-1, πετυχαίνοντας το 13ο φετινό του τέρμα στη Serie A. Η ένταση ανέβηκε μετά τα δύο γκολ, αλλά δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα τέρματα:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags