Facebook Pixel Η Φιορεντίνα ’’τσίμπησε’’ 1 βαθμό από τη Ρόμα των 9 παικτών! (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-10 23:58:00

Η Φιορεντίνα ’’τσίμπησε’’ βαθμό από τη Ρόμα των 9 παικτών! (Highlights)

Sportdog Team
Η Φιορεντίνα ’’τσίμπησε’’ βαθμό από τη Ρόμα των 9 παικτών! (Highlights)

Ισόπαλο έληξε το μεγάλο ματς στην Ιταλία.

H Ρόμα μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 5ο λεπτό βρήκε το γκολ. Και τι γκολ;! Οι παίκτες του Μουρίνιο κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα γύρω από την περιοχή της Φιορεντίνα και ο Ντιμπάλα έβγαλε σέντρα - μαγεία με το εξωτερικό του αριστερού ποδιού του, με τον Λουκάκου να κάνει το 1-0!

Η Φιορεντίνα πίεσε για το τέρμα και άγγιξε αγγίζει την ισοφάριση στο 63' με πλασέ εντός περιοχής από τον Μποναβεντούρα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 64ο λεπτό ο Ζαλέβσκι έκανε βλακώδες φάουλ που οδήγησε στην αποβολή του και ο Μαρτίνες Κουάρτα έγραψε το 1-1 με υπέροχη γυριστή κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν και το 1-2, με τη Ρόμα να παίζει μόνο για την ισοπαλία και η ομάδα του Μουρίνιο έκλεισε το παιχνίδι με 9 παίκτες μιας και στο 87ο λεπτό ο Λουκάκου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα!

 
 

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Εντικά, Κρίστενσεν, Κριστάντε, Παρέδες, Ζαλέβσκι, Ντιμπάλα (15' Αζμούν, 62' Ελ Σααραουί), Πελεγκρίνι (85' Μπόβε), Λουκάκου.

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Καγιόντε (81' Λόπες), Κουάρτα, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Μέλο, Ντάνκαν, Ικονέ (72' Γκονσάλες), Μποναβεντούρα (78' Σοτίλ), Κουαμέ, Ενζολά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags