Facebook Pixel Serie A: Χωρίς... φρένα η Ίντερ - Πέρασε και από την έδρα της Λάτσιο με Λαουτάρο και Τουράμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 23:58:00

Χωρίς... φρένα η Ίντερ - Πέρασε και από την έδρα της Λάτσιο με Λαουτάρο και Τουράμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χωρίς... φρένα η Ίντερ - Πέρασε και από την έδρα της Λάτσιο με Λαουτάρο και Τουράμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρωτοπόρος Ιντερ πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Λάτσιο για την 16η αγωνιστική της Serie A, πανηγυρίζοντας το τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» της και δίνοντας συνέχεια στο «καλπασμό» της προς τον τίτλο.

Serie A: Η πρωτοπόρος Ιντερ πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Λάτσιο για την 16η αγωνιστική της Serie A, πανηγυρίζοντας το τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» της και δίνοντας συνέχεια στο «καλπασμό» της προς τον τίτλο.

Με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, οι «νερατζούρι» αύξησαν στο +4 τη διαφορά από τη διώκτρια τους Γιουβέντους, η οποία χθες πέταξε βαθμούς στο «σπίτι» της Τζένοα (1-1).

Στον αντίποδα, οι «μπιανκοτσελέστι» υπέστησαν την έβδομη ήττα τους και έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να πλησιάσουν τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκή έξοδο.

Τα τέρματα της ομάδας του Σίμονε Ιντσάγκι σημείωσαν οι Λαουτάρο Μαρτίνες στο 40΄ και Μάρκους Τιράμ στο 66΄. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι «Λατσιάλι» μετά την αποβολή του Λατσάρι στο 87΄.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρα Μπρινιόλι, ταβάνι με Γιοβάνοβιτς - Η απόλυτη κατάρρευση - Βάλε να παίξουν Γερεμέγιεφ και Σιδεράς"!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags