Facebook Pixel Η σταδιακή, εκρηκτική, αλλά και "θορυβώδης" επιστροφή της "Vecchia Signora"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-06 19:47:00

Η σταδιακή, εκρηκτική, αλλά και "θορυβώδης" επιστροφή της "Vecchia Signora"

Sportdog Team

Ύστερα από προβλήματα χρόνων με την ιταλική, αθλητική δικαιοσύνη, τον κίνδυνο νέου υποβιβασμού για οικονομικές ατασθαλίες και αλλοιώσεις ισολογισμών, την αφαίρεση βαθμών, αλλά και την αποβολή ενός έτους από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, η «εφτάψυχη» Γιουβέντους επιστρέφει σταδιακά (κι αυτή τη φορά νομότυπα), στην κορυφή του ιταλικού calcio.

Καθοδηγούμενοι από την πείρα του προπονητή της, Μασσιμιλιάνο Αλλέγκρι που στρατολόγησε, και μετά έριξε στη φωτιά «αμούστακους» 18χρονους της αποκαλούμενης «Next Generation», οι «Μπιανκονέρι» παίζουν την Κυριακή στο Σαλέρνο, έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα με μοναδικό στόχο τη διατήρηση του -2 από την πρωτοπόρο Ίντερ που, λογικά δεν θα συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση στο εντός έδρας παιχνίδι της με την αδύναμη Βερόνα.

Τα «μέτρα», πάντως της Σαλερνιτάνα η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να τα πάρει ήδη από την περασμένη Πέμπτη, στο εντυπωσιακό 6-1 του νοκ- άουτ αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας. Όταν, η ομάδα του Πίππο Ιντσάγκι είχε κάνει το λάθος να… προηγηθεί και να θυμώσει τη «Γηραιά Κυρία». Απολαύστε τα γκολ.            

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags