Δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του θέλει να δώσει τον Χρήστο Μανδά η Λάτσιο, παρότι το καλοκαίρι που τον απέκτησε, επέμεινε να μην τον αφήσει έναν χρόνο ακόμα με την μορφή δανεισμού, στον ΟΦΗ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Il Messagero", η διοίκηση των Ρωμαίων προσανατολίζεται να παραχωρήσει σε κάποιο άλλον σύλλογο τον 22χρονο τερματοφύλακα, καθώς εκτιμάται ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να υπηρετήσει τον ρόλο του δεύτερου γκολκίπερ, γι’ αυτό πρέπει να πάει κάπου να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες.
Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο Μανδάς πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ, παίζοντας σε 26 παιχνίδια των Κρητικών και προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Λάτσιο, που μετουσιώθηκε σε μεταγραφή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμφωνία για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - Πέφτουν υπογραφές για deal 80 εκατομμυρίων"!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο