Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αναβάθμιση στην άμυνα του Ολυμπιακού - Έρχεται για βασικός και ηγέτης - Έστειλε 1.5 μήνα εκτός τον Ντιμπάλα"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 21:52:00

"Αναβάθμιση στην άμυνα του Ολυμπιακού - Έρχεται για βασικός και ηγέτης - Έστειλε 1.5 μήνα εκτός τον Ντιμπάλα"!

του Γιώργου Κτενά
"Αναβάθμιση στην άμυνα του Ολυμπιακού - Έρχεται για βασικός και ηγέτης - Έστειλε 1.5 μήνα εκτός τον Ντιμπάλα"!

Τρέχουν για να κλείσουν άμεσα στόπερ στο Λιμάνι. Καρβαλιάλ και Άλβες εξετάζουν πολλά ονόματα και πολύ ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ένας παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις Champions League. Τα προτερήματά και το αγωνιστικό του στυλ, αλλά και το μεγάλο μειονέκτημα.

Με τους Ερυθρόλευκους έχει συνδεθεί το όνομα του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, 33χρονου στόπερ, που από το 2017 αγωνίζεται στην Αταλάντα, καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση της άμυνας.

Ο πεπειραμένος σέντερ μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2024 με την ιταλική ομάδα, η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει στo 1 εκατ. ευρώ (κατρακύλησε από τα 2,5 εκατ. ευρώ μέσα σε λίγους μήνες), αλλά φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί η λύση και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο πεπειραμένος Αργεντινός στόπερ ανήκει στην Αταλάντα και απασχόλησε τους Ερυθρόλευκους και το περασμένο καλοκαίρι, με το ρεπορτάζ τότε να αναφέρει ότι η ελληνικη ομάδα είχε προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Στην Ιταλία δεν παίζει ιδιαίτερα, έχοντας φέτος μόλις 5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμα στις Σαν Λορεντζο, Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μετς και Λουντογκόρετς. 

 

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, για να σχολιάσει το ρεπορτάζ.

"Πολύπειρος, δυναμικός αμυντικός - Δεν λυπάται τα σκληρά μαρκαρίσματα - Παραλίγο να στερήσει τη χρονιά στον Ντιμπαλά"

"Πολύπειρος, δυναμικός αμυντικός που δεν λυπάται τα ως και σκληρά μαρκαρίσματα. Επί Γκασπερίνι στην Αταλάντα έπαιξε αποκλειστικά σε τριάδα στην άμυνα. Και ως κεντρικός στοπερ αλλά και δεξιά και αριστερά", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Συνήθως είναι αυτός που θα πάει πάνω στον σέντερ φορ. Αλλά βγαίνει και εκτός περιοχής.

Πολύ δυνατός παίκτης, πέρσι παραλίγο να στερήσει τη χρονιά στον Ντιμπάλα της Ρόμα - Ένα σκληρό μαρκάρισμα άφησε τον Ντιμπάλα σχεδόν ενάμιση μήνα εκτός δράσης".

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Αναβάθμιση στην άμυνα - Εμπειρία και ηγετική προσωπικότητα"

Στον Ολυμπιακό, αν έρθει, θα είναι για βασικός;

"Προφανώς βασικός θα είναι στον Ολυμπιακό. Βέβαια βγάζει πότε-πότε τραυματισμούς. Είχε και θέμα με ντόπινγκ, αρχικά τιμωρήθηκε αλλά δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό. Τώρα στα 33 του είναι ένα θέμα το πόσο θα κρατήσει. Πάντως στον Ολυμπιακό θα είναι προφανώς βασικός".

Θα έλεγες ότι είναι αναβάθμιση σε σχέση με τις λύσεις που υπήρχαν πέρσι;

"Αναβάθμιση σε εμπειρία και ηγετική προσωπικότητα, με παραστάσεις και συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμης για Φάληρο: "Κακός διαιτητής - Να μας εξηγήσουν γιατί δεν είναι πέναλτι - Δικαίως φωνάζει και η ΑΕΚ" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags