Facebook Pixel Χρήστος Μανδάς: Τεράστια στιγμή για τον Μανδά - Έτοιμος για ντεμπούτο με τη φανέλα της Λάτσιο στο ντέρμπι με Ρόμα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 18:40:00

Τεράστια στιγμή για τον Μανδά - Έτοιμος για ντεμπούτο με τη φανέλα της Λάτσιο στο ντέρμπι με Ρόμα

Sportdog Team
Τεράστια στιγμή για τον Μανδά - Έτοιμος για ντεμπούτο με τη φανέλα της Λάτσιο στο ντέρμπι με Ρόμα

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο με τη φανέλα των Λατσιάλι, για τον Έλληνα τερματοφύλακα, μιας και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα είναι βασικός στο ντέρμπι κόντρα στους Ρωμαίους.

Χρήστος Μανδάς: Βάφτισμα του... πυρός στα βαθιά για τον Έλληνα τερματοφύλακα, μιας και οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία αναφέρουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα Κυπέλλου της Λάτσιο με τη Ρόμα, κάτι που θα γίνει πρώτη φορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο βασικός τερματοφύλακας της Λάτσιο, βάν Προβεντέλ είναι εκτός μάχης με γρίπη, ενώ ο Λουίτζι Σέπε έχει να αγωνιστεί από πέρσι όταν φορούσε τα γάντια της Σαλερνιτάνα, με τα ρεπορτάζ να σημειώνουν πως ο Χρήστος Μανδάς θα είναι ο εκλεκτός του Μαουρίσιο Σάρι για τη θέση, μιας και οι προπονήσεις του είναι εξαιρετικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Κούγια για διαιτησία, Μελισσανίδη - "Γι’ αυτό με έλεγε σκουπίδι ο Μαρινάκης" - Τι είπε για Πατέρα, Κόκκαλη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags