Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Ελλάδα ο αντί-Μπρινιόλι - Κίνηση που θα φτάσει τα 4 "μύρια" - Περνάει ιατρικά, λένε οι Ιταλοί!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 13:55:00

Έρχεται στην Ελλάδα ο αντί-Μπρινιόλι - Κίνηση που θα φτάσει τα 4 "μύρια" - Περνάει ιατρικά, λένε οι Ιταλοί!

Sportdog Team
Έρχεται στην Ελλάδα ο αντί-Μπρινιόλι - Κίνηση που θα φτάσει τα 4 "μύρια" - Περνάει ιατρικά, λένε οι Ιταλοί!

Στην Αθήνα αναμένεται άμεσα ο "εκλεκτός" του Φατίχ Τερίμ για τα γκολπόστ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Σπέτσια.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, η συμφωνία των Πράσινων προβλέπει οψιόν αγοράς 3,5 εκατ. ευρώ συν άλλες 500.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους εμφανίσεων. Εφόσον ολοκληρωθεί η αγορά, τότε 2 εκατ. ευρώ θα καταλήξουν στα ταμεία της Σπέτσια, ενώ τα υπόλοιπα θα μοιραστούν με την Φιορεντίνα.

Ο 26χρονος θηριώδης γκολκίπερ μετρά φέτος 13 συμμετοχές στην Serie B, ενώ συνολικά έχει 139 εμφανίσεις στη Serie A και θα έρθει στον Παναθηναϊκό για να γίνει Νο1 ως αντί-Μπρινιόλι και να σχηματίσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Γιούρι Λοντίγκιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυρίζει σελίδα ο ΠΑΟ - Κάνει τη διαφορά πλέον ο Βέρμπιτς, "φαινόμενο" ο Κώτσιρας - "Kαμπανάκι" για Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags