Facebook Pixel Μίλαν - Μπολόνια: Έχασε δύο πέναλτι και την "πάτησε" στο 92’ από την άσπρη βούλα η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-28 00:20:00

Έχασε δύο πέναλτι και την "πάτησε" στο 92’ από την άσπρη βούλα η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έχασε δύο πέναλτι και την "πάτησε" στο 92’ από την άσπρη βούλα η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Ορσολίνι στο 92' η Μπολόνια σόκαρε τη Μίλαν και πήρε ισοπαλία (2-2) μέσα στο "Σαν Σίρο".

Έναν βαθμό συγκομιδή «έγραψε» η Μίλαν το βράδυ του Σαββάτου (27/1), μετά το τέλος του αγώνα της με την Μπολόνια, στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», για την 22η αγωνιστική στη Serie A. Οι «ροσονέρι» συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία, 2-2, με την Μπολόνια, αφού έχασαν δύο ευκαιρίες σε ισάριθμα πέναλτι. Κι αυτό που δεν πέτυχαν οι γηπεδούχοι... το κατάφερε ο Ορσολίνι από τη βούλα στο 90+2'.

Διακοπή του αγώνα υπήρξε στο 16ο λεπτό για στήριξη στον Μάικ Μενιάν μετά τη ρατσιστική επίθεση που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. 

Και στο 29΄ ο ο Τζόσουα Ζιρκζέ άνοιξε το σκορ για τους «ροσομπλού». Στο στο 42', ο Γιούκας Σκορπούπσκι μπλόκαρε την εκτέλεση του Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν από το σημείο του πέναλτι. Λίγο πριν από τη λήξη του α΄ μέρους (45΄), ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1.

Μετά από μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από τους Γιασίν Αντλί (δοκάρι) και Ραφαέλ Λεάο, ο Τεό Ερναντέζ, όταν εκτέλεσε νέο πέναλτι στο 74', βρήκε το κάθετο δοκάρι κι έπειτα πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής, όμως ακύρωσε το γκολ. Ο Λόφτους-Τσικ «ξαναχτύπησε» στο 83΄ για το 2-1. Η Μπολόνια, όμως δεν θα έφευγε με άδεια χέρια, αφού ο Φιλίπο Τερατσιάνο κέρδισε πέναλτι τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και ο Ρικάρντο Ορσολίνι που το εκτέλεσε ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης για τους φιλοξενούμενους δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και παρακολούθησε από τον πάγκο την αναμέτρηση. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags