Facebook Pixel "Βλέπει" Champions League η Μπολόνια - Πήρε τη νίκη και με Βερόνα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 23:54:00

"Βλέπει" Champions League η Μπολόνια - Πήρε τη νίκη και απέναντι στη Βερόνα

Sportdog Team
"Βλέπει" Champions League η Μπολόνια - Πήρε τη νίκη και απέναντι στη Βερόνα

Όπως και στο ματς του Coppa Italia, τον Οκτώβριο του 2023, έτσι κι απόψε (23/02) η Μπολόνια νίκησε με 2-0 τη Βερόνα στο εναρκτήριο ματς της 26ης αγωνιστικής της Serie A κι εξακολουθεί ν΄ αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Serie A: Όπως και στο ματς του Coppa Italia, τον Οκτώβριο του 2023, έτσι κι απόψε (23/02) η Μπολόνια νίκησε με 2-0 τη Βερόνα στο εναρκτήριο ματς της 26ης αγωνιστικής της Serie A κι εξακολουθεί ν΄ αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Οι «ροσομπλού» με τα γκολ των Φαμπιάν και Φρόιλερ, ένα σε κάθε ημίχρονο, επέκτειναν το αήττητο σερί που έχουν στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα» απέναντι στη Βερόνα σε 8 ματς (6-2-0) κι απέδειξαν ότι το... ταβάνι όσον αφορά τους στόχους τους στην περίοδο 2023/2024 δεν έχει όριο!

Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έφτασε τις 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως έχει αφήσει οριστικά πίσω της το ντεφορμάρισμα που πέρασε στο ξεκίνημα του νέου έτους, πέραση μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας (με 2 ματς περισσότερα από την Αταλάντα) κι απόλυτα δικαιολογημένα κάνει όνειρα για το... σεντόνι του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags