Facebook Pixel Πολ Πογκμπά: Δεν το αφήνει έτσι - Κάνει έφεση για την τιμωρία που δέχθηκε!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 17:33:00

Δεν το αφήνει έτσι ο Πογκμπά - Κάνει έφεση για την τιμωρία που δέχθηκε! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν το αφήνει έτσι ο Πογκμπά - Κάνει έφεση για την τιμωρία που δέχθηκε! (ΦΩΤΟ)

Ο 30χρονος άσος της Γιουβέντους δεν πιστεύει την τιμωρία που έφαγε για την υπόθεση ντόπινγκ.

Η Εθνική Εισαγγελία έριξε βαριά καμπάνα στον Πολ Πογκμπά, τιμωρώντας τον με τετραετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, για την υπόθεση ντόπινγκ!

Ο Γάλλος άσος μετά την τιμωρία του, μίλησε για πρώτη φορά μέσω δημοσίευσής του στα social media, τονίζοντας πως θα ασκήσει έφεση, ενώ ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε σοκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Σήμερα ενημερώθηκα για την απόφαση της Εθνικής ομοσπονδίας αντιντόπινγκ και πιστεύω ότι η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη. Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος και πληγωμένος που μου έχουν αφαιρεθεί όλα όσα έχω χτίσει στην επαγγελματική μου καριέρα.

Όταν απαλλαγώ από νομικούς περιορισμούς, η πλήρης ιστορία θα γίνει ξεκάθαρη, αλλά ποτέ δεν έχω λάβει εν γνώσει μου ή σκόπιμα συμπληρώματα που παραβιάζουν τους κανονισμούς κατά του ντόπινγκ.

Ως επαγγελματίας αθλητής δεν θα έκανα ποτέ τίποτα για να βελτιώσω την απόδοσή μου χρησιμοποιώντας απαγορευμένες ουσίες και δεν έχω ποτέ ασέβεια ή εξαπατήσει συναθλητές και υποστηρικτές οποιασδήποτε από τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει ή εναντίον. Ως συνέπεια της απόφασης που ανακοινώθηκε σήμερα, θα ασκήσω έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags