Facebook Pixel Sportdog.gr | Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την Ίντερ το 2024: 11 νίκες σε 11 αγώνες...
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 15:12:00

Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την Ίντερ το 2024: 11 νίκες σε 11 αγώνες...

Του Γιώργου Βροντάκη
Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την Ίντερ το 2024: 11 νίκες σε 11 αγώνες...

Οι «νερατζούρι» είναι αήττητοι τη νέα χρονιά: κατέκτησαν το Σούπερ Καπ, είναι πρωτοπόροι της Serie A και έχουν πλεονέκτημα για στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ατλέτικο.

Ο τελικός του Champions League του 2023 που έχασε η Ίντερ (1-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν σημείο καμπής για τους Νερατζούρι. 

"Η Κωνσταντινούπολη μας έδωσε πολλά όσον αφορά την αυτοπεποίθηση, την ενότητα και την επιθυμία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε αυτούς τους στόχους μαζί. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι πριν από αρκετά χρόνια και πολλοί από εμάς ωριμάζουμε. Είχαμε πάρα πολλές ήττες την περασμένη σεζόν, αλλά είμαστε ήδη έτοιμοι να πετύχουμε ορισμένους στόχους», είχε πει ο αμυντικός Αλεσάντρο Μπαστόνι.

Αυτό το απροσδόκητο τέλος «ξύπνησε» το θηρίο που κουβαλά μέσα της η Ίντερ. Και το 2024 αναδύθηκε ολόκληρο το τέρας, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι 11 σερί νίκες

Το 4-0 επί της Αταλάντα, ήταν μια νίκη που ήταν η 11η συνεχόμενη. Όλες στο 2024 στο οποίο κανείς δεν μπορεί να κερδίσει την Ίντερ. Τη νέα χρονιά οι «νερατζούρι» υπογράφουν φουλ απόδοση (11/11) με την οποία έχουν ξεφύγει στη Serie A με 12 βαθμούς από τη Γιουβέντους, έχοντας κατακτήσει ήδη το Σούπερ Καπ Ιταλίας και έχουν ένα πλεονέκτημα για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League μετά τον πρώτο αγώνα με 1-0 εναντίον της Ατλέτικο της Μαδρίτης στο Giuseppe Meazza.

Σε αυτή τη θριαμβευτική περίοδο πέτυχε 30 γκολ και δέχτηκε τέσσερα, κρατώντας ανέπαφη την εστία της σε οκτώ παιχνίδια. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα (64 γκολ) των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μπροστά από τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν (63).

Κανείς δεν έχει κερδίσει περισσότερα παιχνίδια (22) ούτε έχει περισσότερους βαθμούς (69) στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Αγγλία, ούτε στη Γερμανία, ούτε στη Γαλλία ούτε στην Ιταλία υπάρχει ομάδα με τα νούμερα αυτά της Ίντερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags