Facebook Pixel Η Αταλάντα "γκρέμισε" τη Γιουβέντους από τη δεύτερη θέση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 21:11:00

Δώρο στην Μίλαν από Αταλάντα - Ο Κοπμάινερς "γκρέμισε" τη Γιουβέντους από τη δεύτερη θέση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δώρο στην Μίλαν από Αταλάντα - Ο Κοπμάινερς "γκρέμισε" τη Γιουβέντους από τη δεύτερη θέση (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουβέντους και Αταλάντα έμειναν στο 2-2 (66' Καμπιάζο, 70' Μίλικ / 35', 75' Κοπμάινερς), ένα αποτέλεσμα που τελικά δεν βόλεψε κανέναν, μιας και οι Μπιανκονέρι έπεσαν από τη δεύτερη θέση, με την Μίλαν να τους προσπερνάει, ενώ οι Μπεργκαμάσκι βλέπουν να μειώνεται η διαφορά από τις ομάδες που τους ακολουθούν στη "μάχη" για το Champions League.

Serie A: Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε νικήσει στο Τορίνο την Αταλάντα (2-2), για την 28η αγωνιστική της Serie A, και έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τη Μίλαν. Η ομάδα του Μπέργκαμο προηγήθηκε με τον Κουπμάινερς (35'), με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή σ' ένα πεντάλεπτο με τα γκολ των Καμπιάσο (66') και Μίλικ (70'), αλλά ο Ολλανδός χαφ της Αταλάντα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 75ο λεπτό, δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας. 

Στο μεταξύ, ο Κρίστιαν Πούλισικ έδωσε τη λύση στη Μίλαν, η οποία δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε τη νίκη στο Μιλάνο επί της μαχητικής Εμπολι με 1-0. Ο Αμερικανός επιθετικός των «ροσονέρι» πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 40ο λεπτό του αγώνα και με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, με το γκολ του Μίκαελ Φολορούνσο στο 17ο λεπτό η Βερόνα πήρε την κρίσιμη νίκη στην έδρα της Λέτσε με 1-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, ξεπερνώντας τη σημερινή αντίπαλο της στη βαθμολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει Ελλάδα ο Λυκογιάννης - Συζητάει με ομάδα του Big 4 - Απέρριψε ήδη πρόταση από την Ιταλία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags