Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το πήρε πάνω του, ο Αντόνιο Κόντε δεν μπορούσε να αρνηθεί και οδεύουμε προς τη... βόμβα του καλοκαιριού στη Serie A. Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει από τη Νάπολι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έρχεται η μεγάλη ανατροπή.

Ο Κόντε συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και ο πανίσχυρος παράγοντας κατάφερε να τον μεταπείσει και τον απέτρεψε από το να πάει στη Γιουβέντους.

Ανατροπή... μεγατόνων με Κόντε στην Νάπολι! (ΦΩΤΟ)

Στο νέο deal θα υπάρξει γενναία αύξηση των αποδοχών του Κόντε, ενώ ο Ιταλός έχει ήδη ενημερωθεί για τη συμφωνία της Νάπολι με Ντε Μπρόινε αλλά και τη διάθεση να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.