H Λάτσιο φαίνεται πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση του Χρήστου Μανδά, μετά και την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2029.
Οπως γράφει το calciomercato, η Λάτσιο δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και θα έχει οικονομικές επιπτώσεις με τον Χρήστο Μανδά να θεωρείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Ρωμαίων.
Διαβάστε επίσης...
“Η αξία του Χρήστου Μανδά έχει εκτοξευθεί πλέον. Για τον Λοτίτο και τον Φαμπιάνο, η αξία του δεν είναι λιγότερη από 20 εκ. ευρώ. Για αυτόν τον λόγο, εάν έρθει η κατάλληλη προσφορά, θα μπορούσε να βγει μπροστά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Με το οικονομικό δίχτυ στην Λάτσιο να είναι απλωμένο περισσότερο από ποτέ, μια πιθανή μεταγραφή του θα φέρει έσοδα για καλύτερο μεταγραφικό σχεδιασμό για τον Σάρι“ αναφέρουν οι Ιταλοί.
Παντως στην Αγγλία γράφουν πως “η Γουλβςθέλει το κρυμμένο διαμάντι της Serie A για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ έδινε πέρυσι 25 εκ. ευρώ”.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο