Ο Πολ Πογκμπά σε συνέντευξή που παραχώρησε εξαπέλυσε βέλη κατά της Γιουβέντους, λέγοντας πως η Γηραιά Κυρία δεν τον υποστήριξε μετά την τιμωρία του για το ντοπάρισμα, ακόμα κι όταν τους ζήτησε βοήθεια, ενώ αναφέρθηκε και στη συχνή απορία που είχαν τα παιδιά του, η οποία δυσκόλευε ακόμα περισσότερο την κατάσταση για τον ίδιο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος:
«Ζήτησα βοήθεια από τη Γιουβέντους, όπως το να κάνω μασάζ ή να έχω έναν ατομικό γυμναστή, αφού ήμουν πάντα μέλος της ομάδας. Είχα το δικαίωμα σε αυτό. Ας πούμε ότι δεν με υποστήριξαν, και αυτό μου έκανε εντύπωση, δεν καταλάβαινα γιατί. Νόμιζα ότι ήμουν σε πόλεμο ενάντια στο ντόπινγκ, αλλά όχι ενάντια στη Γιουβέντους», σημείωσε.
«Δεν μπορούσα να συνεχίσω να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο, περνώντας μπροστά από το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο κάθε μέρα γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω ξανά για πολύ καιρό. Και τα παιδιά μου με ρωτούσαν πάντα πότε θα μπορούσα να παίξω ξανά και πότε θα μπορούσαν να με δουν ξανά στο γήπεδο», κατέληξε.
Τέλος, σημείωσε πως είναι πανέτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά για να επιτρέψει στην αγωνιστική δράση. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γάλλος χαφ βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το αποκτηθεί από τη Μονακό και να πραγματοποιήσει την πολυπόθητη επιστροφή του στα γήπεδα.
Pogba: "My children went to school near Juve training center, walking past it was very difficult. I asked the club for massages and having an athletic trainer, but they did not help me.
— Football Talk (@FootballTalkHQ) June 23, 2025
I thought I was at war against anti-doping, not Juventus. I had the right for it, they… pic.twitter.com/7iyTgNI3hC