Η Λάτσιο είναι η νέα ομάδα που φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.
Διαβάστε επίσης...
Το "lazionews.eu" αναφέρει πως ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να ενισχύσει τους Λατσιάλι με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θεωρεί τον 17χρονο Έλληνα ιδανικό για το ρόστερ της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται στον Καρέτσα ως το "παιδί-θαύμα" της Γκενκ.
Ωστόσο, επισημαίνεται πως η Λάτσιο δεν αποσκοπεί στην απόκτηση του Καρέτσα στην τωρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά σε αυτή του Ιανουαρίου.
Ο νεαρός άσος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ, με τη Λάτσιο του Χρήστου Μανδά να προστίθεται στους υποψηφίους "μνηστήρες".
Per gennaio Sarri vuole il giovane fuoriclasse del Genk, centrocampista di 17 anni: ecco di chi si tratta!https://t.co/5Lt03XIws6#sslazio #lazio #lazionews #lazionewseu #Karetsas #Genk #calciomercato #Sarri #Lotito #Fabiani
— Lazionews.eu (@LazionewsEu) July 11, 2025