Στα 66 του χρόνια έχει φτάσει ο Μαουρίτσιο Σάρι και χρειάστηκε τη Δευτέρα (29/12) να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Δεν προκύπτει ανησυχία για τον προπονητή της Λάτσιο, καθώς η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη και αφορά μια καλοήθη μορφή καρδιακής αρρυθμίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται από επεισόδια κολπικής μαρμαρυγής ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός. 

O Mαουρίτσιο Σάρι
AP/Andrew Medichini

Οι «λατσιάλι», πάντως, ενημέρωσαν ότι ο Σάρι θα λάβει εξιτήριο μέσα στις επόμενες 24 ώρες, συνεπώς θα είναι γρήγορα πίσω στις υποχρεώσεις του.

Μάλιστα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο άλλοτε κόουτς των Νάπολι, Τσέλσι και Γιουβέντους θα είναι κανονικά στον πάγκο στην κυριακάτικη (4/1) αναμέτρηση με τη Νάπολι στο «Ολίμπικο» για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Oι Ρωμαίοι με 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες βρίσκονται στην 8η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, μένοντας το περασμένο Σάββατο (27/12) στο εκτός έδρας 1-1 με την Ουντινέζε