Στην Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα επιστρέφει ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα, συνεχίζοντας πάντως με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τα "πατήματά" του στους Ερυθρόλευκους και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην ιταλική ομάδα, υπογράφοντας μάλιστα και το νέο του συμβόλαιο.

Ολοκληρώθηκε το deal - Ποιον έδωσε δανεικό ο Ολυμπιακός!
InTime/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα, ο Στρεφέτσα βρέθηκε χθες στο "Ένιο Ταρντίνι" και είδε από κοντά την αναμέτρηση της Πάρμα με την Γιουβέντους, ενώ το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του.

Τι συμβόλαιο υπέγραψε

Ο 29χρονος άσος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς και επιστρέφει μετά από έξι μήνες στην Ιταλία, καθώς με τη φανέλα της Κόμο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πριν αποκτηθεί έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.