Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, προπονητής της Γιουβέντους, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο για το αποτέλεσμα του πρόσφατου αγώνα με τη Λάτσιο (2–2), αλλά και για τη συμπεριφορά του σε τηλεοπτικό στούντιο μετά το ματς.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με αναλυτές στο πλαίσιο της μετάδοσης από το DAZN, ο Σπαλέτι, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τις αποφάσεις της διαιτησίας, προέβη σε ακατάλληλες εκφράσεις και ενέργειες. Αρχικά, κρινόμενος από κάποιους ως ανεπίτρεπτος, φίλησε στο μάγουλο τη δημοσιογράφο Federica Zille για να «δείξει» τι εννοούσε με τον όρο «επαφή».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ντιλέτα Λεότα, φέρεται να είπε: «Θέλω «επαφή» και φιλί και με εσένα», προκαλώντας αμηχανία στο πλατό και έντονες αντιδράσεις από τον ιταλικό τύπο για το πώς αντιμετωπίστηκε η κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Federica Zille (@fedezille)

Η έκφραση αυτή, προφανώς με χιουμοριστική διάθεση από μέρους του Σπαλέτι, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με αρκετούς να τη χαρακτηρίζουν «ακατάλληλη» για ένα επαγγελματικό περιβάλλον μετάδοσης αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Federica Zille (@fedezille)