Δεν αστειεύεται η Κόμο! Με τον Τάσο Δουβίκα να βρίσκει δίχτυα η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας πήρε τη νίκη με 2-1 στο σπουδαίο κυριακάτικο (15/3) ματς με τη Ρόμα για την 29η αγωνιστική της Serie A.
O Mάλεν με εύστοχο πέναλτι στο 7’ πέτυχε το 0-1, αλλά ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ισοφάρισε στο 59’ με σουτ, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή με το γκολ του Ντιέγκο Κάρλος στο 79’.
Διαβάστε επίσης...
Έτσι, η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας με 54 βαθμούς στην 4η θέση οδεύει ολοταχώς προς την παρθενική της συμμετοχή στο Champions League, με τους «τζιαλορόσι» να υποχωρούν στην 6η θέση με 51 πόντους.
Σε άλλα παιχνίδια η Πίζα νίκησε 3-1 την Κάλιαρι, ενώ εκτός έδρας τρίποντα πήραν η Μπολόνια (0-1 τη Σασουόλο) και η Τζένοα (0-2 τη Βερόνα).
Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής
Τορίνο - Πάρμα 4-1 (3' Σιμεόνε, 55' Ιλκάν, 56' αυτ. Κεϊτά, 90'+1 Ζαπάτα - 20' Πελεγκρίνο)
Ίντερ - Αταλάντα 1-1 (26’ Εσπόζιτο - 82’ Κρστόβιτς)
Νάπολι - Λέτσε 2-1 (46’ Χόιλουντ, 67’ Πολιτάνο - 3’ Σίμπερτ)
Ουντινέζε - Γιουβέντους 0-1 (38’ Μπογκά)
Βερόνα - Τζένοα 0-2 (61’ Βιτίνια, 86’ Όστιγκαρντ)
Πίζα - Κάλιαρι 3-1 (9’ πέν. Μορέο, 52’, 54’ Καράτσιολο - 67’ Παβολέτι)
Σασουόλο - Μπολόνια 0-1 (6’ Νταλίνγκα)
Κόμο - Ρόμα 2-1 (59’ Δουβίκας, 79’ Ντιέγκο Κάρλος - 7’ πέν. Μάλεν)
16/3 Κρεμονέζε - Φιορεντίνα (21.45)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο