Σεσκ Φάμπρεγας: Σημαντική νίκη πέτυχε η Κόμο, που επικράτησε με 2-1 της Πάρμα, με τον Τάσο Δουβίκα να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης και συμμετείχε στο δεύτερο γκολ της ομάδας.

Αποθέωση για Δουβίκα από Φάμπρεγας: "Δεν είναι ίδιος παίκτης με όταν ήρθε"
AP

Ο Έλληνας επιθετικός σούταρε, με την μπάλα να στον τερματοφύλακα της Πάρμα, Κόρβι, και στη συνέχεια ο Κάικι με σουτ σε κενή εστία σκόραρε, ενώ η γενικότερη παρουσία του φορ της Κόμο δεν περνάει απαρατήρητη από τον τεχνικό της ιταλικής ομάδας.

«Ο Κεν πρέπει να δουλέψει όπως όλοι. Γνωρίζετε τον Μόιζε περισσότερο από εμένα. Ο Δουβίκας δεν είναι ο ίδιος παίκτης με όταν ήρθε. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Κεν. Ήρθε σε ένα περιβάλλον που του ζητά διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τις ομάδες στις οποίες αγωνιζόταν στο παρελθόν. Χρειάζεται χρόνος, δουλειά και εξέλιξη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους δύο ως επιθετικούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Αποθέωση για Δουβίκα από Φάμπρεγας: "Δεν είναι ίδιος παίκτης με όταν ήρθε"
AP