Facebook Pixel Super League 2: Καμπανάκι για ελληνικά παιχνίδια - "Ύποπτες" διαιτησίες - Στο γήπεδο για αυτοψία ο Κλάτενμπεργκ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-10 23:15:00

Καμπανάκι για ελληνικά παιχνίδια - "Ύποπτες" διαιτησίες - Στο γήπεδο για αυτοψία ο Κλάτενμπεργκ!

Καμπανάκι για ελληνικά παιχνίδια - "Ύποπτες" διαιτησίες - Στο γήπεδο για αυτοψία ο Κλάτενμπεργκ!

Γιατί... έχασαν τον Άγγλο αρχιδιαιτητή στην ΕΠΟ και σε ποιο παιχνίδι βρέθηκε το Σάββατο για να δει ο ίδιος τι συμβαίνει. Εδώ και καιρό άλλωστε υπάρχουν πολλές "φωνές" πως κάποιοι... δεν σφυρίζουν καλά.

Super League 2: Ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν... εξαφανισμένος και κάποιοι στο Πάρκο Γουδί τον έψαχναν και πίστευαν ότι ήταν στην Αγγλία. Ο επικεφαλής της ΚΕΔ ήταν στην Αθήνα και το Σάββατο το μεσημέρι βρέθηκε στη Νίκαια και παρακολούθησε το παιχνίδι του πρωτοπόρου στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας 2 Ιωνικού με τη Δόξα Δράμας.

Διαιτητής ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων), βοηθοί του οι  Καραλής (Ηλείας), Τσολακίδης (Αθηνών) και 4ος: Λάμπρου (Ευβοίας).

Στα αυτιά του Κλάτενμπεργκ έχει φτάσει η πληροφορία ότι κάτι δεν πάει καλά με τις διαιτησίας στο πρωτάθλημα της ΣΛ2 και γι’ αυτό θα τσεκάρει προσωπικά ο ίδιος κάποιες διαιτησίες. Και ξεκίνησε από τον αγώνα του Ιωνικού γιατί είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Ο Αγγλος έχει ακούσει διάφορα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα το οποίο οι διεθνείς ομοσπονδίες έχουν χαρακτηρίσει το πιο διεφθαρμένο στην Ευρώπη.

Στις 26 Ιουνίου 2017 ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Δρόσος μιλώντας στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ είχε πει ότι «τους έξι μήνες της ΠΔΕ ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία εμπλέκεται σε ύποπτους αγώνες 16 φορές και άλλη μία 14 φορές»! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευση για Έλληνα άσο - Από το next best thing σε... ελεύθερη πτώση - "Έχασε" 2 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags