Facebook Pixel Super League 2: "Σφαγή" στην SL2 - Φουλ για άνοδο Λειβαδιά, Ιωνικός - Στο "κόλπο" ο Εργοτέλης "σκότωσε" Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-16 17:04:00

"Σφαγή" στην SL2 - Φουλ για άνοδο Λειβαδιά, Ιωνικός - Στο "κόλπο" ο Εργοτέλης "σκότωσε" Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Σφαγή" στην SL2 - Φουλ για άνοδο Λειβαδιά, Ιωνικός - Στο "κόλπο" ο Εργοτέλης "σκότωσε" Ξάνθη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα μάχονται και οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος τόσο για την απευθείας άνοδο στην Super League, όσο και για την θέση που στέλνει στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό μετά από τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής

Super League 2: Απίστευτα πράγματα στα play off του πρωταθλήματος μια... στροφή πριν την τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός με φοβερή ανατροπή στην Ρόδο κατάφερε να να κερδίσει τον Διαγόρα με 3-5 και να... πιάσει τον Λεβαδειακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Βοιωτοί νίκησαν εύκολα τα Χανιά με 3-0 και είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς. Τη νίκη της... χρονιάς πέτυχε ο Εργοτέλης εκτός έδρας επί της Ξάνθης με 0-1 και πλέον έχει ελπίδες τόσο για άνοδο απευθείας, όσο και για συμμετοχή του στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό, ενώ οι Ακρίτες πραγματικά "αυτοκτόνησαν" στην προσπάθεια για να ανέβουν.

Στον αγώνα της Ρόδου  ο Διαγόρας προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 13', με τέρματα του Σμυρλή (11') και του Αθανασίου δύο λεπτά μετά. Ο Ιωνικός όμως κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με τέρματα των Κύργια (16') και Νιάσε (441'), ενώ ο Ρόλε στο 45+3' έδωσε προβάδισμα στους Νικαιώτες. Στο 52' ο Ρόλε θα κάνει το 2-4, ενώ ο Μπαστακός στο 60' θα χάσει πέναλτι για τους γηπεδούχους, όμως ο Νάτσης στη συνέχεια της φάσης θα μειώσει σε 3-4. Το τελικό 3-5 έκανε στο 69' ο Κουιρουκίδης, δίνοντας μια τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός είναι ένα βήμα πριν την απευθείας άνομο μετά από το άνετο 3-0 επί των Χανίων. Στο 27' ο Νόμο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 41' ο Μιγκέλ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, καθώς έχασε πέναλτι. Στο 62' ο Μεχία έκανε το 2-0 για την Λειβαδιά, ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε στο 90+2' ο Λιάγκας.

Η Ξανθη "αυτοκτόνησε" στα Πηγάδια, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από τον Εργοτέλη βλέποντας έτσι την προσπάθεια που κάνει εδώ και αρκετό καιρό να... χάνεται. Από την άλλη οι Κρητικοί με τη νίκη αυτή μπαίνουν για τα καλά στο... κόλπο τόσο της ανόδου, όσο και των μπαράζ. Το "χρυσό" γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Τσέλιος στο 46'.

Βαθμολογία
1.Λεβαδειακός 50
2.Ιωνικός 50
3.Εργοτέλης 48
4. Ξάνθη 48
5. Χανιά 39
6. Διαγόρας Ρόδου 30

Επόμενη αγωνιστική Super League 2 (19/5) :
15:30 Ξάνθη - Λεβαδειακός
15:30 Ιωνικός - Εργοτέλης
15:30 Χανιά - Διαγόρας Ρόδου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags