Facebook Pixel Sportdog.gr | Φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ με πέναλτι στο 88’ - Ακυρώθηκε γκολ του Τζούντα Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-25 20:41:00

Φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ με πέναλτι στο 88’ - Ακυρώθηκε γκολ του Τζούντα Γκαρσία

Sportdog Team
Φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ με πέναλτι στο 88’ - Ακυρώθηκε γκολ του Τζούντα Γκαρσία

Με εκτέλεση πέναλτι του Μπούση στο 88' η ΑΕΚ Β' επικράτησε (0-1) σε φιλική αναμέτρηση του Αιολικού στη Μυτιλήνη.

Η ΑΕΚ Β' πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αιολικού σε φιλικό ματς.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήθηκαν από τον Αιολικό, φτάνοντας στα τελευταία λεπτά της φιλικής αναμέτρησης στη νίκη.

Η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε στο 6' με σουτ του Κουρούπη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ Β' πήρε την κατοχή, πιέζοντας ψηλά τους αντιπάλους της, έχοντας δύο ευκαιρίες με τον Γιούση πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ανέβασαν κι άλλο ταχύτητα, είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κοσίδη στο 55', ένα ακυρωθέν γκολ του Τζούντα Γκαρσία στο 76' για οφσάιντ και τελικά βρήκαν το γκολ της νίκης στο 88'.

Ο Γερολέμου κέρδισε το πέναλτι και ο Μπούσης ευστόχησε για να φύγει η ΑΕΚ Β' από τη Μυτιλίνη με το νικηφόρο 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ και το κλαμπ της Original 21 βράβευσαν με ειδικές τιμητικές πλακέτες τους πρώην ποδοσφαιριστές της Ένωσης, Ηλία Ατματσίδη (γενικός αρχηγός ΑΕΚ Β), Μιχάλη Παυλή (βοηθός προπονητή) και Διονύση Χιώτη (προπονητής τερματοφυλάκων), αλλά και τον προπονητή της ΑΕΚ Β Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός: Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Τακίδης, Κρητικός, Πάτας, Γιούκαρης, Αποστολόπουλος, Λαμπράκης, Νικολάου, Πρωτούλης (46' Πινέιρο)

Αγωνίστηκαν και οι Παπιομύτογλου, Πινιέιρο, Εμπουμπά.

ΑΕΚ Β': Xατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης, Αρβανίτης (46' Κορνέζος), Μπούσης, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Κορομηλάς (46' Τζούντα Γκαρσία), Χριστόπουλος (76' Γερολέμου), Κοσίδης (62' Ιατρούδης).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags