ΑΕΚ Β' - Νίκος Αναστόπουλος: Οι Κιτρινόμαυροι χρησιμοποίησαν στην δεύτερη ομάδα τέσσερις παίκτες από την πρώτη και συγκεκριμένα τους Μπακάκη, Σαμπανάτζοβιτς, Μιτάι και Λάτσι, επικρατώντας της Καλαμάτας με ένα γκολ του Χριστόπουλου στο 87'.
Το γεγονός αυτό δεν άρεσε και τόσο στον τεχνικό της "μαύρης θύελλας", Νίκο Αναστόπουλο, που... ευχήθηκε να αγωνιστούν και στα άλλα παιχνίδια της ΑΕΚ Β' παίκτες από την πρώτη ομάδα της Ένωσης.
«Η ΑΕΚ κατέβασε πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως μας υπολόγιζε πάρα πολύ. Εύχομαι οι ίδιοι παίκτες να αγωνιστούν και στα επόμενα ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστόπουλος στο «Σπορ στο Νότο».
Λίγο αργότερα ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", Σωκράτης Οφρυδόπουλος, απάντησε πως: «Ως παράπονο δεν ευσταθεί αυτό. Είδαμε πως έπαιξε ο Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ ή ο Τζολάκης και ο Σουρλής με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα έχουμε οποιονδήποτε παίκτη μας δίνουν από την πρώτη ομάδα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο