Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο… νέος Αβραάμ του Ολυμπιακού από Άρη - Τον ξεχώρισε ο Μαρτίνς - "Μεταγραφή" τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-12 13:45:00

Ο… νέος Αβραάμ του Ολυμπιακού από Άρη - Τον ξεχώρισε ο Μαρτίνς - "Μεταγραφή" τον Γενάρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο… νέος Αβραάμ του Ολυμπιακού από Άρη - Τον ξεχώρισε ο Μαρτίνς - "Μεταγραφή" τον Γενάρη!

Η απώλεια του Σισέ φέρνει εξελίξεις και αλλαγές στο Λιμάνι. Ποιος είναι ο 20χρονος άσος που εντυπωσιάζει στου Ρέντη, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του μέχρι στιγμής και η σύγκριση με τον Παπαδόπουλο. Ποια η άποψη των Ιμπαγάσα και Μαρτίνς και πώς μπορεί να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

Εξαιρετική είναι η πορεία του Ολυμπιακού Β' στη Superleague 2, με τους Ερυθρόλευκους να παραμένουν αήττητοι μετά από πέντε αγωνιστικές και να έχουν αναδείξει ουκ ολίγους παίκτες-πρωταγωνιστές.

Σημείο αναφοράς στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που αποτελείται από τους Πέτρο Μπαγκαλιάνη και Ετιέν Κινκουέ, με τη διαφορά ότι ο Γάλλος έχει απουσιάσει από ένα παιχνίδι ενώ ο Έλληνας άσος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Στο εσωτερικό των Πειραιωτών εκφράζονται με πολύ θετικά λόγια για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, οι εμφανίσεις του οποίου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Ο Μπαγκαλιάνης βγάζει πολλή ποιότητα και δυναμισμό στο παιχνίδι του, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα λίγα λάθη που έχει κάνει ο 20χρονος άσος δεν ανησυχούν τους Ερυθρολεύκους, που τα αποδίδουν στην απειρία του παίκτη και γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο "συστατικό" για να εξελίξει κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής το παιχνίδι του.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Μπαγκαλιάνης αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Άρη κάνει πολλούς να τον παρομοιάζουν με τον Αβράαμ Παπαδόπουλο!

Φυσικά, οι πιο ψύχραιμοι καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιου τύπου συγκρίσεις και ότι ο Μπαγκαλιάνης έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά του ώστε να φτάσει σε αξία και προσφορά τον Αβραάμ.

Οι συγκυρίες που έρχονται ίσως ευνοήσουν το νεαρό άσο ώστε να πάρει την ευκαιρία του και με την πρώτη ομάδα το επόμενο διάστημα. Ο Σισέ αναμένεται να απουσιάσει λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο, ενώ λιγότερες πιθανότητες να βρεθεί στη διοργάνωση έχει ο Μπα. Το έντονο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο ενδέχεται να μετουσιωθεί σε μεταγραφή και κάπως έτσι η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού μπορεί να αδειάσει, αφήνοντας χώρο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίξουν και να αξιολογηθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είδε έχει σημειώσει εξαιρετικές κριτικές στο μπλοκάκι του για τον Μπαγκαλιάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μασούρας vs Γιαρμολένκο - Αυτό είναι το "ταβάνι" για Ολυμπιακό - Ψήνει μπαμ με Πέλκα ο Mr Survivor;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags