Facebook Pixel ΠΑΟΚ Β - Ολυμπιακός Β: Εισαγγελική έρευνα με αφορμή τα εμετικά σχόλια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-14 14:37:00

Εισαγγελική έρευνα για τα εμετικά σχόλια στο ΠΑΟΚ Β’ - Ολυμπιακός Β’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εισαγγελική έρευνα για τα εμετικά σχόλια στο ΠΑΟΚ Β’ - Ολυμπιακός Β’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε εισαγγελέας για απειλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για την Super League 2.

ΠΑΟΚ Β - Ολυμπιακός Β: Παρέμβαση εισαγγελέα υπήρξε μετά από απαράδεκτα σχόλια που ακούστηκαν από την κερκίδα στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ Β' και Ολυμπιακού Β' στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την Super League 2, που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο με 1-0.

Συγκεκριμένα, μέλη της αποστολής των Πειραιωτών έγιναν αποδέκτες σχολίων που συνδέονταν με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

«Θα πάτε να βρείτε τον Άλκη», φώναζαν στους παίκτες του Ολυμπιακού από την εξέδρα, όπως επίσης και «λευτεριά στα αδέρφια μας», αναφερόμενοι προφανώς στους συλληφθέντες για την εμπλοκή τους στη δολοφονία, ενώ πριν την έναρξη του ματς οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν μπει στο γήπεδο με μπλουζάκια στη μνήμη του Άλκη, που έγραφαν «Μη με χτυπάτε άλλο».

Ο εισαγγελέας ζητά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, να διερευνηθεί το συνδεόμενο με τον αθλητικό νόμο αδίκημα της απειλής κατά προσώπων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αστυνομία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags