Facebook Pixel Super League 2: Μεγάλο "διπλό" μετά από... λασπομαχία για την ΑΕΛ - Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λεβαδειακός (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-27 18:40:00

Μεγάλο "διπλό" μετά από... λασπομαχία για την ΑΕΛ - Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λεβαδειακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλο "διπλό" μετά από... λασπομαχία για την ΑΕΛ - Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λεβαδειακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε μέσα στις Σέρρες η Λάρισα, νίκες για Λεβαδειακό και Καλαμάτα.

Super League 2: Ένα γκολ του Γκοτζαμανίδη στο 32΄ ήταν αρκετό για να περάσει νικηφόρα η ΑΕΛ από τις Σέρρες και να συνεχίσει το... κυνήγι της πρωτοπόρου Βέροιας, στον Α΄ όμιλο της Super League 2.

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε κακό αγωνιστικό χώρο, η Λάρισα επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού για την 21η αγωνιστική και επανήθλε στο -3 από την κορυφή.

Ο Ηρακλής γνώρισε ήττα-σοκ στο Καυτανζόγλειο από τα Τρίκαλα με 1-0, η Νίκη Βόλου απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση, ενώ ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Αλμωπό Αριδαίας στην Κατερίνη.

Εύκολο έργο είχε ο Λεβαδειακός απέναντι στην ουραγό Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2. Οι Βοιωτοί επιβλήθηκαν με 4-0 και διατηρούν την πρωτοπορία στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς μπροστά από την Καλαμάτα.

Η μεσσηνιακή ομάδα (η οποία έχει ένα ματς λιγότερο) επικράτησε με τη σειρά της 2-0 του Καραϊσκάκη Αρτας και έμεινε μόνη δεύτερη, καθώς Αιγάλεω και Καλλιθέα... αλληλοεξουδετερώθηκαν, μένοντας στο 0-0 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Την ανοδική τους πορεία συνέχισαν τα Χανιά, που πέρασαν με 1-0 από τη Ρόδο και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, η Κηφισιά με γκολ του Τετέι στο 85΄ νίκησε 2-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη, η Επισκοπή επικράτησε 1-0 του Διαγόρα, ενώ ο Ηρόδοτος πήρε το «τρίποντο» στο γειτονικό ντέρμπι με την Ιεράπετρα (2-1) και αναζωπύρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags