Facebook Pixel ΠΑΟΚ Β - Βέροια: Ο Μπράντονιτς έκανε το... καθήκον του, αλλά η Βέροια "έκλεψε" βαθμούς από τον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-13 16:03:00

Ο Μπράντονιτς έκανε το... καθήκον του, αλλά η Βέροια "έκλεψε" βαθμούς από τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ο Μπράντονιτς έκανε το... καθήκον του, αλλά η Βέροια "έκλεψε" βαθμούς από τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε με το... συνήθη ύποπτο Μπράντονιτς στο 65’, αλλά η Βέροια ισοφάρισε σε 1-1 τέσσερα λεπτά μετά με πέναλτι του Μπουόλι, σε εξ αναβολής ματς της Super League 2.

Βέροια και ΠΑΟΚ Β ήρθαν ισόπαλοι 1-1, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κωττά και Χατζηστραβό να μην μπορούν ωστόσο να ανοίξουν το σκορ, στις καλύτερες του ευκαιρίες, στο 13’ και στο 23’ αντίστοιχα.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 65ο λεπτό, όταν ο Χατζηστραβός τροφοδότησε τον Μπράντονιτς και ο Βόσνιος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το ένατο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα!

Η ψυχρολουσία ωστόσο για τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε άμεσα καθώς στο 69', ο Μιχαηλίδης έκανε χέρι στην περιοχή και ο Μπουόλι ευστόχησε σε πέναλτι ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ Β' παραμένει στην 5η θέση με 31 βαθμούς ενώ η Βέροια καταλαμβάνει την 11η με 20 πόντους.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης (71′ Τσοπούρογλου), Γιαξής (46′ Μπράντοντις), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός (88′ Κουλούρης), Σπυράκος, Πανίδης (46′ Γρόσδης).

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (70′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (78′ Κασέμι), Γιουκούδης (88′ Μουχάλης), Ιωάννου (70′ Ελευθεριάδης), Μπουόλι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags