Facebook Pixel Ηρακλής - ΑΕΛ: "Λύτρωση" για ΑΕΛ με Τσιριγώτη, 1-1 με Ηρακλή - "Παρών" ο Κούγιας, αποχή για οργανωμένους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-29 18:37:00

"Λύτρωση" για ΑΕΛ με Τσιριγώτη, 1-1 με Ηρακλή - "Παρών" ο Κούγιας, αποχή για οργανωμένους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Λύτρωση" για ΑΕΛ με Τσιριγώτη, 1-1 με Ηρακλή - "Παρών" ο Κούγιας, αποχή για οργανωμένους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Ηρακλής και ΑΕΛ, σε ένα ματς που βρέθηκε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας, όμως οι οργανωμένοι του "γηραιού" έκαναν και πάλι αποχή από τις εξέδρες του Καυτανζογλείου.

Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο σημερινό παιχνίδι για την 22η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο της Super League 2, καθώς Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 59΄ με τον Τομάς, αλλά οι «βυσσινί» πήραν το βαθμό με το γκολ του Τσιριγώτη στο 80ό λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι καταγράφηκαν τέσσερα δοκάρια στο ματς, με το ένα για τους Θεσσαλονικείς και τα άλλα τρία για τους Θεσσαλούς.

Στο ματς έδωσε πάλι το "παρών" ο Αλέξης Κούγιας, όμως στις εξέδρες του Καυτανζογλείου δεν βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του "γηραιού", συνεχίζοντας την αποχή τους.

Την επόμενη, -23η- αγωνιστική, ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Πόντου, την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 14:45, στο Πολύκαστρο Κιλκίς ενώ η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό, μία ημέρα αργότερα και ώρα 15:15, στο Αλκαζάρ με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Άλεξιτς (78′ Κόκκορης), Τομάς, Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (66′ Μαϊδανός), Θ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (83′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Νικολιάς (66′ Τσιριγώτης), Πεντρόσο.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags