Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο σημερινό παιχνίδι για την 22η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο της Super League 2, καθώς Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν στο 59΄ με τον Τομάς, αλλά οι «βυσσινί» πήραν το βαθμό με το γκολ του Τσιριγώτη στο 80ό λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι καταγράφηκαν τέσσερα δοκάρια στο ματς, με το ένα για τους Θεσσαλονικείς και τα άλλα τρία για τους Θεσσαλούς.
Διαβάστε επίσης...
Στο ματς έδωσε πάλι το "παρών" ο Αλέξης Κούγιας, όμως στις εξέδρες του Καυτανζογλείου δεν βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του "γηραιού", συνεχίζοντας την αποχή τους.
Την επόμενη, -23η- αγωνιστική, ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Πόντου, την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 14:45, στο Πολύκαστρο Κιλκίς ενώ η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό, μία ημέρα αργότερα και ώρα 15:15, στο Αλκαζάρ με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.
Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας (54′ Κούστα), Άλεξιτς (78′ Κόκκορης), Τομάς, Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα (83′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης.
ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (66′ Μαϊδανός), Θ. Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (83′ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Νικολιάς (66′ Τσιριγώτης), Πεντρόσο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο