Facebook Pixel Super League: Το Νο1 κριτήριο του Κορδόν - Κίνηση έκπληξη από Παπαδημητρίου στον ΠΑΟ - Υπέγραψε ο Γιουμπιτάνα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 21:31:00

Το Νο1 κριτήριο του Κορδόν - Κίνηση έκπληξη από Παπαδημητρίου στον ΠΑΟ - Υπέγραψε ο Γιουμπιτάνα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Το Νο1 κριτήριο του Κορδόν - Κίνηση έκπληξη από Παπαδημητρίου στον ΠΑΟ - Υπέγραψε ο Γιουμπιτάνα!

Ποια ομάδα πρόλαβε και συμφώνησε με τον 23χρονο Βέλγο; Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για την επιλογή προπονητή στο Λιμάνι, για το πόσο έχει... κολλήσει ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Τριφυλλιού με τον σύλλογο, αλλά και για μία μεταγραφή στη Σούπερ Λιγκ που έκλεισε από τον Μάιο...

ΚΟΡΔΟΝ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: η επιλογή Ισπανού ή Ισπανόφωνου προπονητή αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο για τους "ερυθρόλευκους" για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού δεν μιλάει αγγλικά και κατά συνέπεια η λογική λέει πως δεν μπορεί ο Αντόνιο Κορδόν να επιλέξει προπονητή με τον οποίο θα χρειαζόταν να χρησιμοποιεί... διερμηνέα στην καθημερινή επαφή και συνεργασία τους. Τι, όχι;

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/1 : είναι αλήθεια πως έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά στον Παναθηναικό. Κάτι που έκανε βέβαια και στην ΑΕΚ, δουλεύοντας ατελείωτες ώρες καθημερινά. Ετσι είναι ο...τρόπος του, όπως και το στυλ του να μένει μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας. Άτομα πάντως που τον γνωρίζουν καλά λένε πως ο Παναθηναϊκός του ταιριάζει πολύ περισσότερο - ως Οργανισμός, ως νοοτροπία/κουλτούρα, ως λειτουργία - απο την ΑΕΚ!! Για την ακρίβεια θεωρούν πως είναι το "σωστό κλαμπ" για τον Παπαδημητρίου αφού του... επιτρέπει να είναι ο "Γιάννης της Ξάνθης"!  Αυτά ακούγονται (άλλωστε μπορεί να γίνει σύγκριση) όπως και ότι είναι καλά εκεί αλλά και πως πήγε απόλυτα προετοιμασμένος σαν να περίμενε από καιρό την ευκαιρία. Βέβαια για όλους και για όλα ο καλύτερος κριτής είναι ο... χρόνος.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/2: η ουσία είναι πως στον Οργανισμό Παναθηναϊκό φαίνεται να γνωρίζουν το ...πραγματικό έργο του Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ (όχι μόνο, δηλαδή, την προσφορά του με τον Αλμέιδα), αλλα και ο Παπαδημητρίου να γνωρίζει που πήγε. Για παράδειγμα, δεν ήταν για να περνάει... απαρατήρητη σημειολογικά η παρουσία/έκπληξη του Γιάννη Παπαδημητρίου στο μπασκετικό ΟΑΚΑ, στον δεύτερο τελικό της σειράς, Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός!!! Προφανώς ήθελε να πάρει λίγο... μυρωδιά πράσινης ατμόσφαιρας αλλά και να δηλώσει παρών στην επόμενη ημέρα του τριφυλλιού..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ακόμη δεν έχει κλείσει προπονητή αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κινείται για ποδοσφαιριστές. Ειδικά για αυτούς που μένουν ελεύθεροι και έχουν αρκετή... ζήτηση. Ένας τέτοιος είναι και ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα, που σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents απο τον Μάιο έχει συμφωνήσει ( για κάποιους υπέγραψε κιόλας) με τον Ατρόμητο. Μιλάμε για τον 23χρονο Βέλγο -καταγωγή απο Σουρινάμ- μεσοεπιθετικό (παίζει και στις 3 θέσεις πίσω απο τον φουνταριστό) του Ηρακλή, με τον οποίο είχε απολογισμό 14 γκολ και 4 ασίστ στην φετινή Super League 2. Οι Περιστεριώτες από ο,τι φαίνεται κινήθηκαν γρήγορα και πρόλαβαν άλλες τρεις Σουπερλιγκατες ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καντέ" o αντί-Κουρμπέλης για Παναθηναϊκό - Νταμπλούχος στη Σκωτία - Κλέβει και... ταΐζει (BINTEO)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags