Την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου έναντι 800.000 ευρώ απέκτησε η ΑΕΚ!

Πρόκειται για τον 20χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ, που από το 2019 βρισκόταν στον Άρη, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Β', έχοντας 20 συμμετοχές με 1 γκολ στην Super League 2.

Ο Χρυσόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και το 2019 μετακόμισε στα τμήματα υποδομής του Άρη. Ήταν μέλος των ομάδων Κ17 και Κ19, με τον Χέρμαν Μπούργος να εισηγείται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς πέρυσι τον είδε πάρει μαζί του στην προετοιμασία των Κίτρινων.

 

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά δόθηκε στον Ολυμπιακό Β' και μάλιστα σε έναν περσινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Β' είχε θερμό "επεισόδιο" με τον Απόστολο Χριστόπουλο της Ένωσης.

O Xρυσόπουλος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και φαίνεται πως σε πρώτη φάση προορίζεται από την ΑΕΚ για να παίζει στη δεύτερη ομάδα της στην Super League 2, χωρίς όμως να αποκλείεται να "ανεβαίνει" σε κάποια ματς και στην πρώτη ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε δικό της... Μπα η ΑΕΚ - Γιατί ενθουσίασε τον Αλμέιδα - Υπέγραψε και χαφ από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!