Και, όμως, η Αναγέννηση Καρδίτσας τα κατάφερε. Τι και αν είχε μόλις 13 παίκτες στην αποστολή, επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Β' που παρότι είχε δικαίωμα ένστασης πριν το ματς, δεν την κατέθεσε και κατέβηκε να παίξει κανονικά το παιχνίδι που ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο διαιτητής και βοηθιοί του δεν εισέρχονταν στο γήπεδο, καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο, ενώ γίνονταν διαβουλεύσεις και για τα δελτία.

Στο πρώτο 20λεπτο το ματς δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο με την Αναγέννηση να απειλεί πρώτη στο 26' με τον Κλάους Αθανασιάδη. Και ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ Β' πήρε το προβάδισμα με τον Απόστολο Χριστόπουλο. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου με την εικόνα να αλλάζει στο β' μέρος. Στο 50' η ΑΕΚ απείλησε με το 2-0 και εν συνεχεία η Καρδίτσα πήρε τον έλεγχο. Στο 56' απείλησε με τον Ξύδα, και στο 62' ισοφάρισε με τον ίδιο παίκτη. Η Αναγέννηση των 13 παικτών δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε, έψαξε τη νίκη και εν τέλει αυτή ήρθε στο 90+3' με τον Βερνάρδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσέλιος, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μπούζας, Ζάγγος (76' Γκέκας) Ελιβέλτο, Βερνάρδος, Ξυδάς, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά (70' Τιεϊ) Λαμαράνα, Ανδρικόπουλος (87' Σαμπανάτζοβιτς Πανεράς (46' Ρουκουνάκης) Λεφράνκ (70' Γ. Σταμούλης) Χριστόπουλος. 
 

Σημαντική νίκη πραγματοποίησε η ομάδα της Καλαμάτας, νικώντας με 4-1 τον Παναθηναϊκό Β', στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να πετύχουν τρία τέρματα, βάζοντας τις βάσεις για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Ο Ακόστα, με δύο τέρματα από το 30' έως το 38', διαμόρφωσε το 2-0, με τον Ανδρέα Τατουάζ να κάνει το 3-0 λίγο πριν την ανάπαυλα.

Οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος μπήκαν, θέλοντας να βγάλουν αντίδραση στο βαρύ 3-0. Ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μπιλάλ με κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Βέβαια, στο γκολ του Παναθηναϊκού βρήκαν άμεση απάντηση οι παίκτες της Καλαμάτας, τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Αρναρέλλη να κάνει το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Παναθηναϊκός Β: Λίλο, Τουρκοχωρίτης (73’ Λάμψιας), Προδρομίτης, Φικάι, Μαρτίνης, Τσόκαϊ, Αθανασακόπουλος, Καραμπάς (46’ Κρυπαράκος), Σαρδέλης (71’ Βουτσάς), Μαντσίνι (46’ Φουρτάδο), Νταμπίζας (46’ Μπιλάλ)

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μάρκος, Αρίμπας, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Ντα Σίλβα Ματέους (62’ Κατάλντι), Κάνιας (77’ Κωστούλας), Γρίβας (62’ Αρναρέλλης), Τάτος (73’ Ρόβας), Ακόστα, Μπαράλες (63΄Πασάς)
 

Στη Λάρισα, η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 επί του Καμπανιακού. Σκόρερ για τους «βυσσινί» ήταν οι Όγκμποε (22') - Παπαγεωργίου (40') ενώ για τους Θεσσαλονικείς είχε ισοφαρίσει ο Πόζογλου (36').

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (63′ Πατράλης), Πλέγας, Οτορμίν (72′ Αντράντα), Μαυριάς (63′ Πεντρόσο), Κοσσονού, Όγκμποε.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Γαρύφαλος (74′ Καράμπελας), Γιουκούδης, Καθάριος (74′ Μάνιος), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος (63′ Ζαννάκης), Σαρβανίδης, Τότσκα, Φροσύνης.

Στην Κοζάνη, ο Αιολικός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ομώνυμης ομάδας με 2-1 στις καθυστερήσεις. Σκόρερ για τους νησιώτες ήταν οι Ζάκαριτς (74') - Ιωάννου (90+4') ενώ για τη μακεδονική ομάδα είχε ισοφαρίσει ο Σουλιώτης (84').

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Κοροβέσης, Καλλέργης, Ελ Ιντρίσι, Ποζατζίδης.

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Λαγός, Σρνιτς, Ενομό, Ζάκαριτς, Τριανταφυλλάκος, Μανούσος.

Τα αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου:
Σάββατο 23/9
Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0
Athens Kallithea - Παναχαϊκή 0-0

Κυριακή 24/9

Γιούχτας - Διαγόρας 2-0
Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα 1-4
Τηλυκράτης - Αιγάλεω 1-0
Ιωνικός - Χανιά (20:00)

Τα αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Βορείου Ομίλου:
Σάββατο 23/9
Μακεδονικός - Ηρακλής 0-0

Κυριακή 24/9
Κοζάνη - Αιολικός 1-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' 2-1
ΑΕΛ - Καμπανιακός 2-1

Δευτέρα 25/9
ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου
Ρεπό: Λεβαδειακός

ΠΗΓΗ: sdna.gr