Facebook Pixel Super League 2: Πρώτη νίκη για ΑΕΚ Β΄, ήττα με... ανατροπή για ΠΑΟΚ Β΄, "σεφτές" μέσα στην Πάτρα για Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 18:56:00

Πρώτη νίκη για ΑΕΚ Β΄, ήττα με... ανατροπή για ΠΑΟΚ Β΄, "σεφτές" μέσα στην Πάτρα για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Πρώτη νίκη για ΑΕΚ Β΄, ήττα με... ανατροπή για ΠΑΟΚ Β΄, "σεφτές" μέσα στην Πάτρα για Παναθηναϊκό!

Νίκες για τους Αθηναίους, έχασε ο Δικέφαλος.

Η ΑΕΚ Β΄ άνοιξε... λογαριασμό στον Α΄ όμιλο της Super League 2, καθώς νίκησε 3-0 την ΑΕΛ στο «Σεραφείδειο», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο Ραντόνια «άνοιξε το σκορ» για τον «Δικέφαλο» στο 25΄, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο β΄ μέρος με τους Χριστόπουλο (62΄) και Πήλιο (66΄) και «έπιασαν» τους «βυσσινί» στη βαθμολογία.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν κατάφερε να «ζευγαρώσει» τις νίκες του στον Α΄ όμιλο, καθώς ηττήθηκε 3-2 από τον Καμπανιακό στο γήπεδο του Μακεδονικού. Ο Καμπανιακός προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γαρύφαλλο, ωστόσο ο «Δικέφαλος του βορρά» ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα στο σκορ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Τσοπούρογλου (19΄) και Γκορντεζιάνι (45+2΄).

Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-2 με τα γκολ των Γαρύφαλλου (63΄) και Τότσκα (74΄) και κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ Β΄ που είχε δοκάρι με τον Δαρέλα στο 83΄.

Την πρώτη νίκη του στην εφετινή Super League 2 πανηγύρισε σήμερα (30/9) ο Παναθηναϊκός Β΄ που επιβλήθηκε 2-0 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 15΄ με τον Βουτσά, ενώ ο Καραμπάς «κλείδωσε» το «τρίποντο» για το «τριφύλλι» στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+5΄).

Στο μεταξύ, και ο Διαγόρας πήρε την πρώτη νίκη του στον Β΄ όμιλο, επικρατώντας στη Ρόδο του Αιγάλεω με 2-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Λεσάι (40΄, 45+2΄), ενώ οι «κυανόλευκοι» μείωσαν με τον Γκάβριτς στις καθυστερήσεις του β΄ μέρους (90+6΄).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags