Facebook Pixel ΠΑΟΚ Β - ΑΕΚ Β: Ο Βρακάς λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-07 19:28:00

Ο Βρακάς λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ο Βρακάς λύτρωσε τον ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ!

Με ένα γκολ του Βρακά στο 59', ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β στην Ευκαρπία και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Super League 2! Δοκάρι η Ένωση στο 91'.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βρακά, ο ΠΑΟΚ Β πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΚ Β στην Ευκαρπία!

Ο Βρακάς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 59', όταν μετά από ωραίο συνδυασμό μεταξύ Τσοπούρογλου και Τασιούρα, βρέθηκε στην «καρδιά» της περιοχής της «Ένωσης» και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης, να σημειωθεί, είχε καλή φάση και στο 10', αλλά ο Γκίνης είπε «όχι» στο σουτ, που επιχείρησε. Δύο λεπτά μετά, η ΑΕΚ Β «ισοφάρισε» τις ευκαιρίες με τον Χριστόπουλο, ο οποίος νικήθηκε από τον Ταλιχμανίδη.

Στο δεύτερο 45λεπτο και μετά το γκολ του «δικεφάλου του Βορρά», οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μία φάση στο 70', που δεν ανησύχησε τον Ταλιχμανίδη. Η πιο μεγάλη φάση, ωστόσο, για την ομάδα του Κούστα σημειώθηκε στο 91', όταν ο Γκολφίνος σημάδεψε εντός περιοχής το δοκάρι!

ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (79' Σελιμάι), Νινούα (79' Πανίδης), Τσοπούρογλου (69' Κανίς), Βρακάς (69' Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90'+2' Ρουμιαντσεφ).

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Γκίνης, Πήλιος, Χ. Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Σαμπανάζοβιτς, Ρουκουνάκης (64' Σκόνδρας), Ανδρικόπουλος (70' Πανέρας, Γεωργέας (25' Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Σταμούλης (46' Φοφανά).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags