Facebook Pixel Παύλος Δερμιτζάκης: Έγινε το... μπαμ: Ανέλαβε ιστορική ελληνική ομάδα ο Δερμιτζάκης - Μόλις ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-07 23:33:00

Έγινε το... μπαμ: Ανέλαβε ιστορική ελληνική ομάδα ο Δερμιτζάκης - Μόλις ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έγινε το... μπαμ: Ανέλαβε ιστορική ελληνική ομάδα ο Δερμιτζάκης - Μόλις ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψή του πρώην -μεταξύ άλλων- τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Στο τιμόνι της ΑΕΛ βρίσκεται από σήμερα ο Παύλος Δερμιτζάκης!

Ο Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει τους "βυσσινί" μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Γκουτσίδη και θα επωμιστεί το δύσκολο έργο να επαναφέρει την Λάρισα στα σαλόνια της Super League. 

Ο Δερμιτζάκης έχει πλούσια εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με θητείες στον πάγκο του Εργοτέλη, της Λαμίας, του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης, της Βέροιας και του Πανσερραϊκού, μεταξύ άλλων.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να αναλαμβάνει άμεσα δουλειά.

Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Εργοτέλη, Ατσαλένιο, Διαγόρα, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολη, ΟΦΗ, Λαμία, Καβάλα, Βέροια, Πανσερραϊκό και στην Κύπρο στον Ερμή Αραδίππου.

Καλή επιτυχία coach!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 'Εκανε πίσω ο Μπακασέτας, "όχι" σε 6.6 εκατομμύρια - Άλλος ΠΑΟΚ με Γκαμπιαντίνι - 5 γκολ, 1 ασίστ σε 6 ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags