Facebook Pixel Διαμαρτυρία Ελευθερόπουλου για τη διαιτησία στο Λεβαδειακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-12 00:10:00

Ξέσπασμα του Ελευθερόπουλου: ''Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος μου είπε ότι έχασε τη φάση, είναι φοβερό!''

Sportdog Team
Ξέσπασμα του Ελευθερόπουλου: ''Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος μου είπε ότι έχασε τη φάση, είναι φοβερό!''

Ο Έλληνας τεχνικός είναι εξοργισμένος με τη διαιτησία του ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης ομολόγησε πως έχασε μια κρίσιμη φάση για την έκβαση του αγώνα.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

«Το πιο δύσκολο κομμάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε είναι ζητήματα περισσότερο εξωαγωνιστικά. Στη φάση που βάζει γκολ ο Λεβαδειακός, το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει πάρει το πόδι του Σκλίβκα καθαρά ο επιτιθέμενος της Νίκης Βόλου. Δεν είναι απλό το κόρνερ που κέρδισε ο Λεβαδειακός. Είναι γκολ. Αν δεν έκανε την απίστευτη που απόκρουση ο Γκαραβέλης είναι καθαρό γκολ. Και οκ, να δεχθώ αυτό που είπε ο διαιτητής στο τέλος του ματς, ότι έχασε τη φάση.

Δεν θα σας πω αν είναι χέρι ή όχι που κάνει ο Λεβαδειακός γιατί είμαι στον πάγκο, έχει πολλά κορμιά και δεν μπορώ να το δω. Αλλά για το φάουλ είναι πεντακάθαρο, του παίρνει το πόδι και μου λέει "την έχασα τη φάση". Να το δεχθώ ακόμα και αυτό. Απλά το ύποπτο είναι πως είναι στην ίδια ευθεία ο επόπτης. Έχουμε καθαρή γωνία, από τον πάγκο το βλέπουμε πεντακάθαρα. Είναι όλοι στην ίδια ευθεία και το βλέπουν, είναι φοβερό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags