Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξέλιξη - ’’βόμβα’’ στον ΠΑΟΚ: Σημαντικός παίκτης στην αποστολή της Β’ ομάδας για το ματς με Λεβαδειακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 18:36:00

Εξέλιξη - ’’βόμβα’’ στον ΠΑΟΚ: Σημαντικός παίκτης στην αποστολή της Β’ ομάδας για το ματς με Λεβαδειακό!

Sportdog Team
Εξέλιξη - ’’βόμβα’’ στον ΠΑΟΚ: Σημαντικός παίκτης στην αποστολή της Β’ ομάδας για το ματς με Λεβαδειακό!

Σημαντική είδηση για το Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ Β' αντιμετωπίζει το Λεβαδειακό για την αναμέτρηση της Super League 2 και στην αποστολή της ομάδας εντοπίζεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο αναπληρωματικός κίπερ του Δικέφαλου δεν έχει καθόλου αγωνιστικό χρόνο λόγω του εξαιρετικού Κοτάρσκι και με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα βρεθεί στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας στην Κοζάνη και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. H ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, με την βαρύτητα να δίνεται στις στημένες φάσεις και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Tην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι:

Ζίβκοβιτς, Τσιόπτσης, Παντεκίδης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Γιαξής, Κιτσάκης, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Νινούα, Σνάουτσνερ, Ρούμιαντσεβ, Ρικάρντο, Δαρέλας, Γκούμας, Σπυράκος, Πανίδης, Γκιτέρσος».

Πιθανότατα, ο Λουτσέσκου αποφάσισε να στείλει στην Β ομάδα τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς για να αποκτήσει αγωνιστική δράση, αφού τον ετοιμάζει για βασικό, στον αγώνα κυπέλλου της προσεχούς Πέμπτης, με αντίπαλο τον Βόλο και προφανώς θα θέλει να “ξεμουδιάσει” ο Σέρβος με ένα παιχνίδι στον ΠΑΟΚ Β, απέναντι μάλιστα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (αύριο στις 15:00)».\=

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις συσκέψεις Σαββίδη - "Σκάνε" ανακοινώσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags